SPOR

Taekwondo Kuşak Sınavı

 
 753
Taekwondo Kuşak Sınavı - Oktay ZERRİN- Bafra Haber Bafra Gençlik Merkezi bünyesinde sürdürülen spor etkinliklerinden Taekwondo dalında kuşak sınavı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber Bafra Gençlik Merkezi bünyesinde sürdürülen spor etkinliklerinden Taekwondo dalında kuşak sınavı yapıldı.

Antrenör Hakan Emirzeoğlu ile Sınav Komisyon Başkanı İlyas Emirzeoğlu, Sınav Komisyonu Başkanı İlyas Emirzeoğlu, Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak ve sporcu öğrencilerin aileleri;Gençlik Merkezinde büyük bir kuşak sınav heyecanı yaşadılar.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, yaptığı konuşmada, sporculara ve onların velilerine ve antrenörlerine teşekkür ederek; bu sporcuların;elde edecekleri başarılılı sonuçlarla ülke bayrağını büyük bir gurur ve mutlulukla dalgalandıracaklarına inandığını; bunun için de başarı ve disiplini elden bırakmayacaklarının altını çizerek, gençlerimize bu konuda güvendiklerini belirtip başarılar diledi.

85 kişiden oluşan taekwondo kuşak sınavı esnasında sporcular kendilerini ispatlayabilmek için büyük efor sarfettiler.

 Yılda üç kez yapılan kuşak sınavının üçüncüsünde, 5.GIP(MAVİ-KIRMIZI) ve 10.GIP(SARI-YEŞİL) kuşaklarına kavuşmak için ter döken 85 kadar sporcu, tecrübeli ve uzman hoca İlyas Emirzeoğlu`nun karşısında büyük bir çaba göstererek, bir üst kuşağa geçmenin sevincini yaşadılar.

Sınav sonucunda başarılı olan sporcular hocaları ve velileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Taekwondo Kuşak Sınavı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0