SİYASET

Şuurlandık Çelikleştik Geliyoruz

 
 1213
Şuurlandık Çelikleştik Geliyoruz - Saadet Partisi Genel Merkezi Tarafından Yurdun 4 bölgesinde gerçekleştirilen Gençlik Yaz Kampları kapsamında Samsun 19 Mayıs da gerçekleştirilen kampa Samsun merkez ve ilçelerin yanı sıra şehir dışından farklı il ve ilçelerden teşkilat mensupları katıldı. Bafra Gençlik Kolları da 19 Mayısta kamplarını icra ettiler.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Genel Merkezi Tarafından Yurdun 4 bölgesinde gerçekleştirilen Gençlik Yaz Kampları kapsamında Samsun 19 Mayıs da gerçekleştirilen kampa Samsun merkez ve ilçelerin yanı sıra şehir dışından farklı il ve ilçelerden teşkilat mensupları katıldı. Bafra Gençlik Kolları da 19 Mayısta kamplarını icra ettiler.

27- 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen kamp hakkında bilgi veren Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız şunları kaydetti;

"˜` Yeni Bir Dünya kurma gayreti ve amacı ile bütün teşkilat yönetimlerimizi bedeni, ruhi ve manevi bakımdan en iyi şekilde yetişmiş, sıhhatli gençler olmalarını sağlama zarureti içerisindeyiz. Bunun için bir yandan başta milli sporlarımız olan güreş, ata binme, ok atma, yüzme, izcilik olmak üzere birçok spor dallarında ön çalışmalar yaparak gençlerimizin bedeni dinamizmini ve dayanıklılık kat sayılarını yükseltmeyi hedeflediğimiz.  Bir yandan da "Önce Ahlak ve Maneviyat" düsturu ile "Hakk`ı üstün tutan", "Maneviyatçı", "Nefis terbiyesinin esas alan", kötü hallerden arınmış, güzel ahlak sahibi, manevi bilgilerle mücehhez, cihat gayreti içinde, mücahitlik ruh ve şuuruna sahip, iç huzurunu yakalamış, herkese iyilik yapmayı, ümmet ve insanlık için faydalıyı olmayı gaye edinmiş gençleri "her şart altında" yetiştirmeyi gaye edinerek gerçekleştirdiğimiz Yaz Kampımızın sonuna geldik. Eğitimler, Yarışmalar, Sportif faaliyetlerin yanı sıra farklı il ve ilçelerden gelen kardeşlerimizle de kaynaşmış olduk. Şuurlandık, Çelikleştik ve çalışmalarımızı büyük bir aşk ve heyecanla yapmaya geliyoruz. Hedeflerimize ulaştığımızı ve çok başarılı bir kamp gerçekleştirdiğimize inanıyor ve bir daha ki sene başka bir yerde kardeşlerimizle yeniden buluşmayı temenni ediyorum."˜` diye söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şuurlandık Çelikleştik Geliyoruz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0