SAMSUN

Suudi Heyetten Bayar'a Ziyaret

 
 233
Suudi Heyetten Bayar'a Ziyaret - Samsun'da ziyaretlerini sürdüren Suudi Arabistanlı iş adamları ve gazetecilerden oluşan 19 kişilik heyet, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar'ı makamında ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Samsun'da ziyaretlerini sürdüren Suudi Arabistanlı iş adamları ve gazetecilerden oluşan 19 kişilik heyet, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar'ı makamında ziyaret etti

Ziyarette konuşma yapan Suudi Arabistanlı gazeteci Abdulrhman Neazi, "Samsun, hayallerin ötesinde bir şehir. Samsun'da olmaktan çok mutluyum. Samsun'un yöneticileri de insanları da çok sıcak. Bizi Samsun'da yalnız bırakmayan, sürekli ilgilenen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, "Bizler sizleri kardeşimiz gibi görüyoruz. Siz ne zaman diler ve isterseniz Samsun'a gelip misafirimiz olabilirsiniz. Biz bu bağlamda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından TC Cidde Büyükelçiliği Basın Ataşesi Bahattin Akyön ve Abdulrhman Neazi heyet adına Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar'a üzerinde Hz. Muhammed'in mührünün bulunduğu plaket takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Suudi Heyetten Bayar'a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0