SİYASET

Süleyman Karagöz Ankara`daki Aday Tanıtım Toplantısında

 
 660
Süleyman Karagöz Ankara`dakiAday Tanıtım Toplantısında - Saadet Partisi Samsun Milletvekili Av. Süleyman Karagöz Ankara`da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Samsun Milletvekili Av. Süleyman Karagöz Ankara`da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Ankara`da büyük bir coşku ve heyecan içinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı sonrası sahalara inen Saadet Partisi, 1 Kasım oy kullanma gününe kadar gece gündüz çalışmalarını sürdürecek.

Ankara`da büyük bir coşku ve heyecan içinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı sonrası sahalara inen Saadet Partisi, 1 Kasım oy kullanma gününe kadar gece gündüz çalışmalarını sürdürecek. Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak`ın bir aylık seçim takvimi programlarla dolu. Hazırlanan programa göre Kamalak, 1 Kasım`a kadar adeta günün 24 saati seçim mesaisi yapacak.

Hafta sonu Ankara`da Saadet Partisi`nin düzenlediği muhteşem ve heyecan dolu Aday Tanıtım Toplantısı sonrası partinin seçim çalışma takviminde son hazırlıklar yapılıyor. Hazırlanan 1 aylık seçim takvimine göre Saadet Partisi, gece gündüz çalışarak 1 Kasım Genel Seçimlerine girecek. Takvime göre Saadet Partisi, bölgesel mitingler ile birlikte salon programları ve daha pek çok aktiviteyi barındıran çalışmaları ile heyecanı dorukta tutacak.

BÜYÜK BÖLGESEL MİTİNGLER DÜZENLENECEK

Saadet Partisi, seçim çalışmalarına dolu dizgin hazırlanırken, son seçim takvimi çalışmasına göre Genel Merkez Karargah Başkanlığı miting programlarına son halini veriyor. Edindiğimiz son bilgiler göre Saadet Partisi, 6 bölgede büyük bölgesel mitinglere imza atacak. Başta İstanbul, Diyarbakır ve Konya olmak üzere parti, Bursa, Kocaeli, Erzurum ve Samsun`da büyük bölgesel mitingler düzenleyecek. Takvime önümüzdeki günlerde birkaç ilin daha ekleneceği de belirtiliyor.

TOPLAMDA 45 BÜYÜK ORGANİZASYON

Saadet Partisi, düzenleyeceği bölgesel mitinglerin yanı sıra diğer programlara da bu seçim takviminde ağırlık verecek. Özellikle birçok ilde düzenlenecek salon programları ile halka seçimlere ilişkin vaatlerini duyuracak olan Parti, medya kuruluşları ile de sıkı temas halinde olacak. Parti toplamda ise 45 büyük organizasyona imza atarak, seçim çalışmalarını nihayete erdirmeyi planlıyor. Mevcut programa göre sadece yurt içinde değil yurtdışında da programlar icra edileceği belirtildi. Hollanda`da düzenlenecek büyük bir salon programına diğer Avrupa ülkelerinin de ekleneceği belirtildi.

KAMALAK, 24 SAAT SEÇİM MESAİSİ YAPACAK

Saadet Partisi Genel Merkez Karargah Başkanlığı`nın hazırladığı seçim çalışması takvimine göre Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, toplamda 45 büyük programa iştirak edecek. 7 Bölgesel miting ile halka hitap edecek olan Kamalak`ın seçim takvimi mesaisi de yoğun. Hafta sonu Bartın ve Zonguldak ile sahaya inen Kamalak, geçtiğimiz Pazar günü de Aday Tanıtım Programına katıldı. Bu hafta Ankara`da basın mensupları ile Perşembe günü bir araya gelecek olan Kamalak, yurt içi ve yurtdışında onlarca programa katılacak. Programlara geliş ve gidiş tarihleri de eklenince Kamalak`ın seçimlere kadar gece-gündüz mesai yapacağı görülüyor.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Süleyman Karagöz Ankara`daki Aday Tanıtım Toplantısında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0