BAFRA

Şükrü Neiş’ten Gövde Gösterisi

 
 6519
Bafra Haber

 |  - Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, seçim koordinasyon merkezinin açılışında coşkulu bir kalabalığa seslendi.

Hacıahmet Sokak’taki seçim bürosunun açılışına, Yeniden Refah Partisi (YRP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Samsun’dan YRP yöneticileri ve Bafra’dan kalabalık bir topluluk katıldı. 

Adem Güney’in konuşmasının ardından kürsüye YRP Bafra Belediye Başkan adayı Şükrü Neiş geldi. 

Projelerini anlatan eski belediye Başkanı Şükrü Neiş’in konuşmasının satır başları şunlar:

Bugün seçimi bu muhteşem kalabalık ve coşkuyla Allah'ın izniyle bitirdiniz. 31 Mart'ta sandıkta da resmen bitireceksiniz. Baframıza projeler ve hizmet dönemi hayırlı olsun. Değişim ve gelişim başlamıştır. Yedi yirmi dört sizler için Baframız için çalışacağız.

PISIRIK BAŞKAN OLMAYACAĞIM

Halktan uzak ama bir kısım azınlığa yakın bir belediye başkanı olmayacağım. Herkesin başkanı olacağım. Pısırık, korkak, koltukta oturan bir başkan olmayacağım. 7/24 çalışan, projeleri hayata geçiren, Bafra’ya ve Bafralıya sevdalı bir başkan olacağım.

BAFRA’NIN HAKKINI ALAN BAŞKAN OLACAĞIM

Bafra’nın menfeatleri gündeme geldiğinde ceketinin düğmesi ilikleyip hazır olda sus pus olan bir belediye başkanı olmayacağım. Bafra’nın menfaatleri için dimdik duran, mücadele eden Bafra’nın hakkını arayan ve hakkını alan kararlı bir belediye başkanı olacağım.

AYRIM YAPMAYAN BAŞKAN OLACAĞIM

Bafralı bir vatandaşımız söz konusu olunca adalet lafına sığınan, mutlu bir azınlık söz konusu olunca adaleti unutan bir Belediye başkanı olmayacağım. Herkese aynı şekilde adaletli olan sevgi ve saygı gösteren, ayrım yapmayan bir belediye başkanı olacağım.

PARTİZAN OLMAYACAĞIM

Partizanlık belediyenin kapısından asla giremeyecek. Haksızlık bitecek, hak hukuk ve adalet belediyeye hakim olacak. Belediyede sendikasız işçimiz kalmayacak. Belediyemizde şirket işçilerimizin en düşük aylığı 32 bin TL olacak. Sosyal dengede adalet sağlayacağız.

Bafra ülkemizin tarım merkezidir. Rekolte ve ihracatı artırmak için Tarım tekno parkını kuracağız. Üreticilerimize gübre yem tohum ve zirai ilaç desteği vereceğiz

Baframız bacasız sanayi olan turizmde cazibe merkezi olacak. Otel projemizi Bafra’ya kazandıracağız. Tarihi yapılarımızı restore edeceğiz.

Gençlerimize her ay 5 GB internet paketi vereceğiz. Üniversite öğrencilerimize her düzenli eğitim desteği vereceğiz

Bafra belediyesi nikah salonu, Bafra belediyesi personellerinin çocukları kreşi, engelli çocuklarımız için benim evim projesi, mahalle konakları, çocuk oyun dünyası, akıllı çocuk oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yolları, ikinci doğal ortam sokak hayvanları barınağı ve hayvan hastanesi , çok amaçlı kültür merkezi projelerimiz ile şehrimizde değişim ve gelişimi sağlayacağız.

Belediye ambulans, belediye cenaze nakil araçları, kar temizleme makineleri, temizlik araçları ile araç filomuzu büyüteceğiz. İşsizlik ile mücadele edeceğiz İş garantili Meslek kursları ve eğitimleri iş imkanlari sağlayacağız. Şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri başımızın tacı olacak. Şehitlerimizi unutmayacağız. Şehitler ve gaziler Anıt parkı kuracağız. Bafra’mızın mert insanlarının vefasını Bir kez daha tüm Türkiye'ye göstereceğiz.

İnsan odaklı ve hizmet merkezli bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Baframızı belki il yapmazlar ama biz hayata geçireceğimiz projelerimizle il oluruz. Baframızı ziyaret edenler bu güzel ve modern şehir nasıl il yapılmamış dedirtmek boynumuzun borcudur

Sizlerle birlikte bir yola çıktık. Muhteşem desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu yolun adı Bafra sevdasıdır. Bu yolda yalnız yürümeyeceğimi bugün burada görüyorum. Bu Bafra’nın yürüyüşüdür. Bu Bafralı insanımızın haksızlığa başkaldırısı, adalete sahip çıkmasıdır.

Bir çok önemli projemiz daha var. Hayat pahalılığı karşısında halkımızın yanında olacak,  belediye halk ekmek büfeleri kuracağız. Fırıncılarımızdan alıp halkımıza ucuz vereceğiz. Belediye ucuz market sistemini getireceğiz.

Bir belediye başkanı gerektiğinde bir fakirin çuvalını taşımayı şeref bilecektir. Ben bu şerefe talibim. Ben Bafradaki her hemşerimin başkanı olmaya talibim. Biz projelerimizi hayata geçirip insanımıza hizmet etmeye ve Baframızı geliştirmeye talibiz.

Ak Parti, MHP,  CHP,  İYİ Parti, BBP, Yeniden Refah Partisi, Zafer partisi, Saadet Partisi, Memleket partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, DSP,  Her partiden ve partisiz İnsanımızla bir beraber ve gönül gönüle birlikte yürümek istiyoruz.

Bafra olarak bir aileyiz anlayışı ve ortak akılı esas alarak belediye başkanlığı yapacağız.

Hep birlikte Bafra sevdası ve hizmet aşkıyla çalışacağız. 

Baframızı daha ileriye birlikte taşıyacağız. 

Aklımız Bafra sevdamız Bafra'dır 


Hepinizin sohbetlerde konuştuğu bir gerçek var. Çarşamba ilçemiz  özellikle son 6 yılda Bafra’yı çok geçti. Büyükşehirden dağıtılan bütçeden Çarşamba ilçemize göre  çok daha az pay aldIk. İlçe belediyemizde gerekli hizmetleri yapamadI ve beceremedi. Biz Çarşamba ilçemizin geldiği durumdan rahatsız değiliz. Rabbim daha güzel eylesin.  Biz bafra’nınn geri kaldığından rahatsızlık duyuyoruz. Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Adem Güney Baskanımın yanında ve sizlerin huzurunda söylüyorum. Sayın başkanım başkan olduğunuzda hak ettiğimiz bütçeyi vereceğinize inanıyorum. Bafra için sizden Sebze ve toptancı hali, katlı otopark, kültür merkezi, çöp ayrıştırma, depolama ve imha  tesisleri, her zaman istişare ettiğim çok değerli eski belediye başkanımız Zihni Şahin abimizin 8 ay gibi kısa sürede Bafra’ya iki etabını yaptığı ve halkımızın yazın nefes aldığı Kızılırmak sedde projesini ve yine Zihni Şahin Başkanımızın başlattığı ama iptal edilen projesi olan modern oto garımızı ve engellilerimiz için yaşam merkezi projemi,  şehir içi ve mahallelerimizin grup yollarını yapmanızı  sizden rica ediyorum.

Hepimiz şehit kanlarıyla sulanmış bu şanlı bayrağımızın altındayız. 

Size söz veriyorum bu bayrağın altında olan herkesin başkanı olacağım.

 Ayrım yok, ötekileştirme yok, partizanlık yok. Bafra var siz olacaksınız 

Hepinize en içten duygularımla bir kez daha bu muhteşem destek ve katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Bütün aday arkadaşlara bu hizmet yarışında başarılar diliyorum.

Selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Rabbim hayırlı etsin.

Bafranın haberi, bafra