SPOR

Sporda Bafra'nın Yüz Akları

 
 1795
Sporda Bafra'nın Yüz Akları - Bafra Haber- Yalçın Köse / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)  3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor voleybol takımı, ligin ilk yarısını 2. tamamladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse / Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1930 Bafraspor voleybol takımı, ligin ilk yarısını 2. tamamladı.

Ligin ilk maçında lider Fındıklıspor`a deplasmanda yenilen 1930 Bafraspor voleybol takımı dğer 5 maçını kazanarak ligi ikinci bitridi.

Bu yıl Bafra Belediyesi`nin desteğini artırdığı 1930 Bafraspor takımı bu desteği boşa çıkarmadı. İlk maçındaki yenilgisi hariç yenilgi yüzü görmeyen Bafraspor, Bafra`da Pazar günlerinin alternatif etkinliği oldu.

İlk setlere sayılar vererek başlayan 1930 Bafraspor mücadeleci yapısı ile setleri çevirmeyi bildi ve maçlardan galip ayrılan taraf oldu.

Ordu deplasmanı öncesi takımdan bazı kişiler ödeme yapılmamasını bahane ederek antremana çıkmadı ve Ordu deplasmanına gitmedi. 1930 Bafraspor, tamamı Bafralılardan oluşan eksik kadrosu ile müthiş bir mücadele örneği göstererk Ordu`yu kendi evinde yendi.

Bafra Belediyesinin desteklerine Kaymakam Halis Arslan`ın destekleri de eklendi. Voleybol maçlarını kaçırmayan Kaymakam Arslan, 1930 Bafraspor`un deplasman maçlarında lojistik destek sağlayarak moralleri yükseltti.

Takım sorumlusu Mahmut Duran Ergun, "Ligin 2. devresine bütün eksiklerimize rağmen hazırlanıyoruz. Eksiklerimizi gidermek içinde elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz. Bu eksiklerimizi bazı takviyelerle giderebiliriz. Biz bu gruptan en kötü ihtimalle 2. olarak çıkacağız. Bütün gruplarda ilk 3 takım gruba çıkacak. Direk 2.lige çıkma gibi bir şey söz konusu değil. Onun içinde gruplarda takviye alıp en kötü ihtimalle Türkiye 2. Ligi`ne çıkmak istiyoruz.  29 Aralık Pazartesi tarihinden itibaren çalışmalarımıza yoğun bir şekilde başlayacağız.  18 Ocak tarihinde bize tek yenilgiyi tattıran Fındıklıspor ile karşılaşacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle de ilk devrenin son maçında olduğu gibi Fındıklıspor maçında da galip olacağız." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sporda Bafra'nın Yüz Akları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0