SPOR

1930 Bafraspor Yeni Yönetimi Kolları Sıvadı

 
 2091
1930 Bafraspor Yeni Yönetimi Kolları Sıvadı - Spor Toto 3. Lig'den düştükten sonra zor günler yaşayan 1930 Bafraspor`da kötü günlere son vermek için kolları sıvayan yeni yönetim kurulu, hoca ve transfer çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.
Bafra Haber

 |  - Spor Toto 3. Lig'den düştükten sonra zor günler yaşayan 1930 Bafraspor`da kötü günlere son vermek için kolları sıvayan yeni yönetim kurulu, hoca ve transfer çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Hüseyin Çamaş başkanlığındaki yönetim kurulunun istifasının ardından yaşanan yönetim boşluğu ile zor günler yaşayan 1930 Bafraspor`da kulübe sahip çıkan yeni Başkan Tuncay Özçamca ve yönetim kurulu üyeleri bu akşam yapacakları görev bölümünün ardından teknik direktör ve futbolcu transferlerine başlayacakları öğrenildi.

Teknik direktör konusunda önceliğin Bafralı hocadan yana kullanılacağını söyleyen başkan Tuncay Özçamca, toplantıda alınacak kararlar doğrultusunda çalışmalara hız vereceklerini söyledi.

Özçamca, "Bafra bu zor günleri aşacak güçtedir. Tüm Bafra halkı ile birlikte el birliği yaparak Bafraspor`u layık olduğu yere taşımak için elimizi taşın altına koyduk. Bu konuda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte el ele vererek güzel günlere doğru adım atmak istiyoruz. Başarılı olabilmek için her şeyden önce disiplinli ve kararlı adımlara ihtiyaç var. Bunu da başaracak güçte olduğumuza inanıyorum. Özlenen Bafraspor`u ortaya çıkarmak için biraz zamana ihtiyacımız var"  dedi.

Bu akşam 1930 Bafraspor'un tesislerinde toplanarak görev bölümü yapacak olan yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör konusunda daha önceden de takımda çeşitli görevlerde bulunan Abdullah Türkşen`in isminin ağırlık kazandığı öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • 1930 Bafraspor Yeni Yönetimi Kolları Sıvadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0