EĞİTİM

Somalili İlahiyat Öğrencilerinden Bafra Kolejine Ziyaret

 
 577
Somalili İlahiyat ÖğrencilerindenBafra Kolejine Ziyaret - Kutlu doğum haftası münasebetiyle Somali`den Bafra`ya gelen Somalili ilahiyat öğrencileri Bafra Koleji`ne ziyarette bulundular.
Bafra Haber

 |  - Kutlu doğum haftası münasebetiyle Somali`den Bafra`ya gelen Somalili ilahiyat öğrencileri Bafra Koleji`ne ziyarette bulundular.

Mihmandarlığını Beşir Küçük`ün yaptığı ziyarette Bafra KOLEJİ müdürü Cafer Koç ve birinci sınıf öğrencileriyle tanışma fırsatı buldular.  

Bafra Koleji Müdürü Cafer Koç misafirlerine "Kutlu Doğum Haftasını inşallah hep beraber dolu dolu heyecan içerisinde kutlayacağız. Bugün dünyada olan olaylara baktığımız zaman, birçok yerde kan ve gözyaşı var, açlık var, sefalet var, kötülükler var, tüm bunları değerlendirdiğimiz de, Hz. Peygamberimizin evrensel mesajına ne kadar çok ihtiyaç olduğunu bir kez daha görüyoruz. Ümit ediyorum ki bu Kutlu Doğum Haftaları bu anlamda Peygamber Efendimizin güzel ahlakının yerleşmesi ve onun tüm dünyada daha iyi algılanmasına ve anlaşılmasına vesile olur" dedi.

Birinci sınıf öğrencileri de tanıştıkları Somalili ilahiyat öğrencileri ile sohbet ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Somalili İlahiyat Öğrencilerinden Bafra Kolejine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0