BAFRA

DİNÇÇAĞ DSP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

 
 167
DİNÇÇAĞ DSP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI - SAMSUN (İHA) - Samsun'da uzun yıllar devlet hastanesi bünyesinde Halk Sağlığı Uzmanı olarak görev yapan ve Tüketici Hakları Derneği Samsun Şubesi Başkanı olan Dr.M.Emin Dinççağ, DSP Samsun Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - SAMSUN (İHA) - Samsun'da uzun yıllar devlet hastanesi bünyesinde Halk Sağlığı Uzmanı olarak görev yapan ve Tüketici Hakları Derneği Samsun Şubesi Başkanı olan Dr.M.Emin Dinççağ, DSP Samsun Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 Türkiye'nin temiz siyasilere ihtiyacı olduğu için kendisinin aday adayı olma ihtiyacı duyduğunu belirten Dr. M.Emin Dinççağ 1954 Bafra doğumlu ve 1992 yılından bu yana Samsun Devlet Hastanesi'nde İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapıyordu. Dr. M.Emin Dinççağ'ın çeşitli dergilerde tıbbi yazıları ve karikatürleri bulunuyor. 1992-1994, 1994-1996 dönemlerinde Samsun-Sinop Tabibler Odası Başkanlığı görevinde bulunan Dr. Dinççağ, halen Türkiye Tüketici Hakları Derneği Samsun Şubesi Başkanı görevini yürütüyor. Dr. M.Emin Dinççağ evli ve 1 çocuk babası.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • DİNÇÇAĞ DSP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0