GÜNDEM

Şoför Müyüz Cambaz Mı?

 
 82
Şoför Müyüz Cambaz Mı? - Bafra Haber- Yalçın Köse / Aktekke Yolu, şoförlere ve mahalle sakinlerine zor zamanlar yaşatıp, onları mağdur ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber- Yalçın Köse / Aktekke Yolu, şoförlere ve mahalle sakinlerine zor zamanlar yaşatıp, onları mağdur ediyor.

Bahçeler Mahallesi Aktekke Yolu üzerinde asfalt yolda oluşan çukurlar ve yoldaki çökmeler sonucu oluşan eğimler trafiği tehlikeye attığı kadar mahalle sakinlerinin sağlığını da etkiliyor.

Yolda ilerlerken nereden geçeceklerine şaşırdıklarını ifade eden dolmuş ve özel otomobil şoförleri sitemlerini dile getirdi.

Açıklama yapan şoförler, "Yollarımız kötü yazın toz kışın yağmur, çamur veya kar oluyor. Kışın ufak bir dikkatsizlik kazaya sebep veriyor. Bu yolların yapılması için birilerinin ölmesi beklenmesin. Biz şoförüz ama bu yollarda gidebilmek için şoför değil cambaz olmak gerekir."  İfadelerinde bulundu.

Balkonumuza Çamaşır Dahi Asamıyoruz

Balkonlarına oluşan tozdan çamaşır dahi asamadıklarını en çokta sağlıklarından endişelendiklerini belirten çevre sakinleri, "Bu yolun asfaltı sökülmüş toz yapıyor geçen otomobil ve araçlar oluşan rüzgar bile toz yapıyor her yeri. Evimin ikinci katında balkonum var, çamaşır asamıyoruz."  Şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şoför Müyüz Cambaz Mı? içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0