GÜNDEM

Şofben Bafra'da Can Aldı

 
 6491
Şofben Bafra'da Can Aldı - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda 1 kişi duş almak için girdiği banyoda şofben gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda 1 kişi duş almak için girdiği banyoda şofben gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Olay, saat 01.00 sıralarında Çilhane Mahallesi Şehit Ayhan Kalkan Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 37 yaşındaki 2 çocuk babası Şeref Demir, duş almak için banyoya girdi. Evde bulunan eşi de kanepede uzanırken uyuyakaldı. İki saat sonra uyanan kadın, eşini banyoda baygın halde bulunca 112 Acil Servis`i aradı. Tüplü şofbenden sızan gazdan zehirlenen Şeref Demir, ambulansla kaldırıldığı Bafra Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberini alan eşi ve yakınları hastanede fenalık geçirdi. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için Samsun'a gönderildi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şofben Bafra'da Can Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0