GÜNDEM

Sivil Toplum Kuruluşları Kaymakam Arslan`a Projelerini Tanıttı

 
 98
Sivil Toplum KuruluşlarıKaymakam Arslan`a Projelerini Tanıttı - Bafra`da bulunan mucit beyinler grubu, Fatma aliye anaokulu müdürü Yasemin Eroğlu ve kuş cenneti konulu sergisini gerçekleştiren Bahar Değirmenci kendileri tarafından hazırlamış oldukları projelerini Kaymakam Halis Arslan`a sundular.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da bulunan mucit beyinler grubu, Fatma aliye anaokulu müdürü Yasemin Eroğlu ve kuş cenneti konulu sergisini gerçekleştiren Bahar Değirmenci kendileri tarafından hazırlamış oldukları projelerini Kaymakam Halis Arslan`a sundular.

Mucit beyinler grubu yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verirken yeni bir kuruluşuz.  5-13 yaş grubu çocuklara hizmet vermekteyiz. Mucit beyinler grubu olarak Bafra gençlik merkezi ve okullarda bir proje hayata geçirmek istiyoruz.  Bu Karadeniz bölgesinde yapılan bir ilk çalışmadır. Eğitimler ücretsiz verilecektir. 30 öğrenciye hitap edebiliriz. Dersleri dışında böyle bir çalışmayı sizlerin doğrultusunda yapmayı düşünüyoruz dediler.

Fatma Aliye anaokulu müdürü Yasemin Eroğlu ise "Okulla ilgili 10 projesini anlattı. Okul müdürü anlatımında yapmış olduğu projeler arasında trafik ve spor projesini ön planda tutup hayata geçirmeliyiz. Okulumuzda 130 öğrencimiz var. Küçük yaştaki eğitim çok önemli dir, bu nedenle 0-6 yaş grubuna dikkat çekmeliyiz." dedi.

Kuş cenneti alanında çalışmalarını sürdüren ve oradaki kuşları fotoğraflamaya çalışan Bahar Değirmenci yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken yakın zamanda bir sergi açmayı planladığını belirtti.

Açıklamalarda bulunan Kaymakam Halis Arslan; "Bu 3 grubumuzu tebrik etmek istiyorum. Güzel projeleriyle çalışmalarını bizlere sundular. Tabii ki küçük yaşta olan çocuklarımıza verilecek eğitim çok önemlidir. Bu nedenle projelerimizi bir an önce hayata geçirmemiz lazım. Anaokulundaki trafik pisti için istişareli bir proje hazırlamak lazım." dedi.  

Kaynak: Bafra Kaymakamlığı  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sivil Toplum Kuruluşları Kaymakam Arslan`a Projelerini Tanıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0