GÜNDEM

Sinoplular Tiridine Bandı

 
 1337
Sinoplular Tiridine Bandı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Sinoplular Derneği tarafından Cumhuriyet meydanında bulunan dernek binalarında tirit gecesi düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Sinoplular Derneği tarafından Cumhuriyet meydanında bulunan dernek binalarında tirit gecesi düzenlendi.

Tirit gecesine Alaçam kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.
Düzenlenen gecede Bafra Sinoplular Derneği Başkanı Sadettin Kutlu: "Çok değerli basın mensupları sizlerin huzurunda Alacam kaymakamımıza hoş geldiniz diyorum. Derneğimizi onurlandırması bizi çok sevindirdi. Biz Bafra Sinoplular Derneği olarak bu akşam hem kaymakamımızın ziyareti dolayısıyla hem de kültür çalışmalarımız bazında Tirit gecesi düzenledik. Gelen misafirlerimize ve üyelerimize hoş geldiniz ve afiyet olsun diyorum.

1 Ocak 2015 tarihinde derneğimizin 2. olağan kongresi yapılacak. Ben kongrede aday çıkmayacağım şuan için içimizden birisi İsmail Başyaman bey adaylığını koymuştur. Başka da aday çıkabilir tabiki önemli olan bu derneğin yaşamasıdır. Aday olmayacak olmam bu derneği bırakmam anlamına gelmiyor.

Bizim kuruluş amacımız Bafra`ya çeşitli sebeplerle gelen Sinoplu hemşehrilerimize yardımcı olmak ve önce ekmeğimizi kazandığımız yer Bafra`yı arından Türkiye`yi kalkındırmaktır, bunun için çalışacağız." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sinoplular Tiridine Bandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0