EĞİTİM

Bafra'da Sınıf Öğretmenleri Kura İle Belirlendi

 
 2763
Bafra'da Sınıf Öğretmenleri Kura İle Belirlendi - Bafra 29 Ekim İlkokulu,  2014-2015 eğitim ve öğretim yılında, ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin şubelerini ve öğretmenleri kura ile belirledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra 29 Ekim İlkokulu, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında, ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin şubelerini ve öğretmenleri kura ile belirledi.

Bafra`daki tüm okullarla beraber 29 Ekim ilkokulunda da öğrenci şubeleri ve sınıf öğretmenleri kura ile çekildi.
Kura çekimi için öğrenci velilerinden ve öğrencilerden oluşan bir komisyon oluşturuldu. . Komisyon tarafından önce şubeler belirlendi, daha sonra kız ve erkek öğrenciler şubelere kura ile eşit sayıda dağıtıldı. Son olarak da hazır bulunan öğrenci velileri ve öğrenciler tarafından sınıf öğretmenleri kura ile belirlendi.

Kura çekimi tamamlandıktan sonra, sınıflar arasında öğrenci değişimi yapılmayacağı, eğer veliler karşılıklı olarak isterlerse kendi aralarında veli dilekçesi ile yer değiştirebilecekleri, kura çekimi ile sınıflar oluşturulduktan sonra okula öğrenci nakli olursa bu öğrencilerin kayıtlarının öncelikle öğrenci sayısı az olan sınıftan başlayarak yapılacağı, sayılar eşit ise kura çekileceği açıklandı.
Oktay Zerrin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Sınıf Öğretmenleri Kura İle Belirlendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0