SİYASET

Şimşek Çıkarılan Belediye İşçileri İle İlgili Konuştu

 
 2113
Şimşek Çıkarılan Belediyeİşçileri İle İlgili Konuştu - MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,"˜`İnsanlara umut tacirliği yapmayın.`` dedi
Bafra Haber

 |  - MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,"˜`İnsanlara umut tacirliği yapmayın.`` dedi

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek Bafra ilçesinde bürosunda seçimlerden hemen sonra Bafra Belediyesinden çıkarılan işçiler ile ilgili gazetemize önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şimşek açıklamasında,`` İnsanlara umut tacirliği yapmak kadar kötü hiçbir şey yok. Umut tacirliği ne burada.  Seçimden önce işçi alacaksın. Onu oya tabi tutuyorsun.  Tam bir AKP klasiği. Oy aldıktan sonra işçileri çıkarıyorsun. Mağdur ediyorsun. Burada inanın politika yapmıyorum.  O insanlar belediyeye işe girdi diye nişanlandılar, evlendiler. Eşya aldılar, borçlandılar.  Taksite girdiler. İşe almaların maksadı oy içindi. Oy için aldılar. Belki çıkacağını bilse idi düğününü 2 yıl ertelerdi. Bafralılar bu şekilde kandırılmamalıydı. Bu şekilde oyuna getirilmemeliydi. Kimseye umut tacirliği yapılmamalıydı.

Sen seçim öncesi zamanı al 600 kişi al belediyeye. Seçimden sonra ise işten çıkar. Maaşlarını ödeyemediler, yarısını verdiler, yarısını vermediler.  Adalet ve Kalkınma Partisi bunu hep yapıyor. Tam bir AKP mantığı bu. Hani diyorlar ya Aldatma ve Kandırmaca Partisi. İşçiler sokağa bırakıldı. Şimdi ne yapacaklar. Borcuna haciz gelecek, icra gelecek. İşi yok. İnsanlara dürüst davranmak lazım.

Ülkeyi çoğunluk iradesi yönetiyor. Kurallar gereği. Bu doğru yönetiyor anlamına gelmez.  İktidara geldi mi ben çok oy aldım diye çok doğru icraat yapıyorum anlamı çıkmıyor. Bugün Türkiye`de olduğu gibi. Bugün Türkiye`yi çoğunluk iradesi idare ediyor ama Türkiye`yi iyi idare edemiyor.

Bu Bafra Belediyesine de yansımış ve sıçramış. Aynı politika sürülmüş. AKP`nin politikalarının aynısını uyguluyor. Vatandaşı kandırmasınlar.``dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şimşek Çıkarılan Belediye İşçileri İle İlgili Konuştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0