GÜNDEM

Seyfettin Duran Alaçam Milli Eğitim Müdürlüğü Görevinden Alındı

 
 3572
Seyfettin Duran Alaçam MilliEğitim Müdürlüğü Görevinden Alındı - Alaçam Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Duran`ın yerine Sezai Tural atandı.
Bafra Haber

 |  - Alaçam Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Duran`ın yerine Sezai Tural atandı.

Temmuz ayında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü atamaları kapsamsında Alaçam Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç`ın dayısı Seyfettin Duran, tekrar görevinden alındı ve yerine Sezai Tural atandı. Seyfettin Duran ise eski görev yaptığı Canik Ortaokuluna müdür olarak atandı.

Seyfettin Duran`ın görevden alınmasında müdür adaylarına verilen puanların etkili olduğu öne sürüldü.
İddiaya göre, Seyfettin Duran Alaçam Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı süre içerisinde görev yapan müdürlere puan verilme işleminde ayrımcılık yapmayarak herkese hak ettiği puanı verdi. Bu puanlama sonucu iktidara yakın olmayan birçok müdür de yüksek puan almış oldu. Bundan rahatsız olan iktidar yanlısı yöneticiler Seyfettin Duran`ın görevden alınmasında etkili oldu.

Öte yandan Sezai Tural ile Alaçamlı PTT Genel Müdürü Osman Tural ile arasında soyadı benzerliği olduğu ve atamada bir etkisinin olmadığı öne sürüldü.

 

SEZAİ TURAL KİMDİR?
1976 yılında İlk ve orta öğrenimini Alaçam`da tamamladıktan sonra Amasya Eğitim Yüksek Okulundan 1985 yılında mezun oldu. Bayburt ili Aydıntepe İlçesi Kavlatan Köyü ilkokuluna 1986 yılında sınıf öğretmeni olarak atandı. 1990 yılında ilçemiz Demircideresi ilkokuluna tayin oldu. Askerlik görevini, Manisa`da temel eğitimi tamamlayıp Bafra Gökalan Köyü Yaylacık İlköğretim Okulunda er öğretmen olarak yaptı. 1997-2004 tarihleri arasında Killik İlköğretim okulunda çalıştı. 2004 yılının ikinci yarısında ilçemiz İncirli İlköğretim Okuluna atandı. 2004 yılı Kasım ayında boş bulunan HEM Müdürlüğüne müdür olarak görevlendirildi. 2008 yılında Gökçeboğaz İlköğretim Okuluna, sonra Etyemez Alpaslan İlköğretim Okulunda müdür yardımcısı olarak göreve atandı. 18 Şubat`ta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini tamamlayarak aynı gün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Ayrıca İlçe AR-GE sorumlusu olarak da görev yapan TURAL yeni atamaların yapılması ile Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Sezai TURAL, evli ve 2 çocuk babası.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Seyfettin Duran Alaçam Milli Eğitim Müdürlüğü Görevinden Alındı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0