EĞİTİM

Turizm Fakültesi Kendi Binasında

 
 3424
Turizm Fakültesi Kendi Binasında - Yalçın Köse-Bafra Haber/ Yapımı geçen yıl tamamlanan ancak eğitim öğretime Samsun OMÜ yerleşkesinde başlanan Turizm Fakültesi, kendi binasında öğrenci kaydetmeye başladı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse-Bafra Haber/ Yapımı geçen yıl tamamlanan ancak eğitim öğretime Samsun OMÜ yerleşkesinde başlanan Turizm Fakültesi, kendi binasında öğrenci kaydetmeye başladı.

Türkiye`nin sayılı firmalarından ASTAŞ Holding tarafından yapımı üstlenen ve 23 Haziran 2012 tarihinde görkemli bir törenle temeli atılan Şevket Aşcı Turizm Fakültesi, geçtiğimiz yıl eğitim öğretime Samsun OMÜ Yerleşkesinde başlamış ve 39 öğrenci kayıt yaptırmıştı.

Yapımı tamamlanan Şevlet Aşcı Turizm Fakültesi, bir yıl gecikme ile bu yıl eğitim öğretime Bafra`daki kendi binasında başlayacak.
Geçen yıl 41 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan Şevket Aşcı Turizm Fakültesini bu yıl 41 öğrenci tercih etti.

Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr.  Abdurrahman Okuyan, öğrenci kayıtları ve fakültenin ihtiyaçları hakkında şu bilgileri verdi: "Geçtiğimiz dönemde fakültemize 39 öğrencimiz kayıt oldu. Bu dönem ise 41 öğrencimiz fakültemizi tercih etti. Kayıtlarımız 1 Eylül`de başlayıp 5 Eylül`de sona erecek.  Şu ana kadar 20 öğrencimiz kayıt yaptırdı.  Fakülte olarak yapmış olduğumuz çevre düzenlememiz bitmek üzere ancak ulaşım ve konaklama problemi yaşıyoruz.  5 numaralı dolmuş hattının yerleşkemiz önüne kadar gelmesi için başvuruda bulunduk.  Şu an için kalacak yer problemi yaşıyoruz.  Geçtiğimiz yıl fakültemize kayıt yapan 39 öğrencimiz yani 2. Sınıf öğrencilerimiz ile bu yıl kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerimiz burada eğitimlerine devam edecek."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Turizm Fakültesi Kendi Binasında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0