GÜNDEM

Sevgiyle Uzanan Eller Projesinde 4. Sevgi Kampı

 
 82
Sevgiyle Uzanan Eller Projesinde 4. Sevgi Kampı - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Kızılırmak İlkokulunun koordinatörlüğünde düzenlenen "Sevgiyle Uzanan Eller" projesinin 4.üncü Sevgi Kampı Çetinkaya İMKB Şehit Erol Haspulat Yatılı Bölge Okulunda yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Kızılırmak İlkokulunun koordinatörlüğünde düzenlenen "Sevgiyle Uzanan Eller" projesinin 4.üncü Sevgi Kampı Çetinkaya İMKB Şehit Erol Haspulat Yatılı Bölge Okulunda yapıldı.

Bir gün ve bir gece konaklamalı yapılan kampa 40 öğrenci ve 5 öğretmen katıldı. Kampa Dededağı, Cumhuriyet, Atatürk, Nazmiye Demirel  ve Gazi ortaokullarından toplamda 40 öğrenci vardı.

 Kaymakam Halis Arslan çocuklara yapmış olduğu konuşmasında; "Sevgiyle Uzanan Eller projemiz güzel bir şekilde devam ediyor. Sevgi Kampının bu 4.cüsünü Çetinkaya`da yapmaktayız. Geçen dönem olduğu gibi bu yılda sportif ve kültürel faaliyetler faaliyetler yapılacaktır.Bu projemizi 1 yıl önce Sevgi Kampını Çetinkaya`da başlatmıştık, şimdi ise 4.cü Sevgi Kampında tekrar yine buradayız. Bu yaptığımız Sevgi Kamplarının asıl gayesi sizi sevdiğimizi, size değer verdiğimizi ve önce çocuklar için çalıştığımızı belirtmek isterim. Onun için sizler bizim gözbebeğimsiniz. Dolasıyla biz sizlere çok değer veriyoruz, önemsiyoruz ve çocukların hepsini de seviyoruz. Bu güzel projeye imza atanlara, destek verenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca anne ve babalarınıza da teşekkür ediyorum. Bütün çocuklar birbirini sevecek, değer verecek, kollayacak ve koruyacak. Biz sizlerin akıllarınıza güveniyoruz, başkasına aklınızı kullandırmayın. Sizleri kandırmak ve kötü alışkanlık kazandırmak isteyenlere, sizlere kötü huy kazandırmak isteyenlere değil de size güzellikler aşılayanlara fırsat verin. Bizim aradığımız güzel çocuklar ahlaklı, dürüst, çalışkan, büyüklerine daima hürmetkar olur. Sizler tüm güzelliklere layık olan çocuklarımızsınız. Bafra`nın markası haline gelmiş olan ve Bafra pidesi ikramı için Sevgi Kampımıza gelen Alış Pidenin sahibi Fethi Alış`a da teşekkür ediyorum. Fethi Alış her zaman faaliyetlerimizde yanımızda olan hayırsever bir işadamıdır" dedi.

 Akabinde akşam yemeğini Kaymakam Halis Arslan ve daire müdürleri kendileri çocuklara yemek dağıtımını yaptılar. Sevgi kampında ayrıca sevgi ateşi yakıldı, sevgi marşları söylendi ve havai fişek gösterisi ile program sona erdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sevgiyle Uzanan Eller Projesinde 4. Sevgi Kampı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0