GÜNDEM

Sevgiyle Uzanan Eller Projesi Yaz Spor Okulları Toplantısı

 
 74
Sevgiyle Uzanan Eller ProjesiYaz Spor Okulları Toplantısı - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen Sevgiyle Uzanan Eller projesi yaz spor okulları için toplantı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen Sevgiyle Uzanan Eller projesi yaz spor okulları için toplantı yapıldı.

 

Yapılan toplantı Kaymakam Halis Arslan başkanlığında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, İlçe Jandarmadan Sadettin Yıldız, İlçe Emniyet Müdürlüğünden Mahmut Kurt, Öğretmenevi Müdürü Nevriz Sekmen, Mustafa Kemal, Kızılırmak, Dededağı ve Kemalpaşa okullarının müdürleri, Bafra Beşiktaşlılar Derneği, ve ayrıca tiyatro - yüzme eğitmenleri katıldı.

Toplantıda karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunuldu

SEVGİYLE KULAÇ AÇAN ELLER KALMASIN

 Kaymakam Halis Arslan :2014-2015 eğitim ve öğretim boyunca sevgiyle uzanan eller projemizle birlikte iki pilot okulda hafta sonlarında 250 öğrenciye 9 ayrı dallarda sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunuldu. Geçtiğimiz günlerde 1. Devre sezonunu finalle kapanışını gerçekleştirdik. Sevgiyle Uzanan Eller projemizde sürekliliği devam ettirerek yaz spor okullarını açtık. Yaz Spor okullarında spor dalında ilk olarak mecburi kıldığımız yüzme ve ikinci spor dalında ise istediği faaliyette devam edecektir. Yaz spor okulunda ayrıca pilot okullarımıza 1 okulumuzu daha ekleyerek şuanda Mustafa Kemal ilk-ortaokulu, Kemalpaşa ve Dededağı ortaokullarında projemiz devam etmektedir. Yüzme konusunda eğitimli kişiler tarafından Turistik Tesislerinde haftada 2 gün 1`er saatlik kurs verilecek ve ayrıca öğrencilere yüzme tahtası, bone, mayo, terlik ve havlu gibi malzemeler temin edilecektir.  Yüzme kursu için şuanda 3 okulumuzdan toplamda 169 öğrenci başvuruda bulunmuş olup, velilerin formları doldurmaları sonucunda kursa katılma sayıları tam anlamıyla belirlenmiş olacaktır.

SEVGİYLE UZANAN ELLER YAZ KAMPI

Çocuklarımıza tabii ki yaz spor okullarında bir faaliyet daha ekleyerek "Sevgiyle Uzanan Eller Yaz Kampını" yapacağız. Kızılırmak ilk-ortaokul koordinatörlüğünde 2 gün boyunca sevgi kampına alınacaklardır. Bu sevgi kampında 1 veya 2 gece konaklamalı olarak çocukların kendilerine olan güveni artırmak, takım çalışmaları ve bireysel becerilerini artırmak, yarının sağlıklı bireylerini yetiştirmek, paylaşma ve dostluk duygularını geliştirmek, öğrencilerin yeni okul dönemine en iyi şekilde hazırlamak adına eğitimli bir şekilde yapılacaktır." dedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sevgiyle Uzanan Eller Projesi Yaz Spor Okulları Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0