GÜNDEM

Sevgiye Uzanan Eller Projesinin 2. Etabı Masaya Yatırıldı

 
 102
Sevgiye Uzanan Eller Projesinin2. Etabı Masaya Yatırıldı - Bafra Kaymakamlığı tarafından yürütülen ve ilk etapta pilot seçilen 2 okulun öğrencileriyle gerçekleştirilen sevgi kampı sonrası 2. Etaba geçilmeden ilk toplantı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından yürütülen ve ilk etapta pilot seçilen 2 okulun öğrencileriyle gerçekleştirilen sevgi kampı sonrası 2. Etaba geçilmeden ilk toplantı yapıldı.

Toplantıya Kaymakamımız Sayın Halis Arslan, milli eğitim müdürü Mehmet Ali  Katipoğlu, Halk Eğitim Müdürü Hamdi Yıldız, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat katıldı.

2. etap sevgi adı verilen toplantıda bundan sonraki süreçte neler yapılabilir konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

 Ayrıca toplantıya Bafra Musiki Cemiyet Başkanı Namık Anarat`ta katıldı.

 Namık Anarat yapmış olduğu açıklamada; "Bizler musiki cemiyeti olarak bu 2 pilot okulumuzda proje yapmayı planlıyoruz. TSM VE TH`den oluşan gruplarla "Sevgi Çocuk Korosu" kurmayı düşünüyoruz "dedi.

Daha sonra Kaymakam Halis Arslan başkanlığında toplantıya devam edilerek okul müdürlerinden şuan ki stratejik bilgiler alındı.

Okul müdürlerinden verilen bilgiler arasında Dededağı ilköğretim okulu müdürü Hüsnü Gül; "Toplamda sevgi projesine 130 öğrenci katılıyor. Bunun 104 öğrencisi hafta da bir gün gençlik merkezinde basketbol, voleybol ve halk oyunları kursları alacaktır. Geriye kalan öğrenciler ise tiyatro ve futbol konusunda çalışmaları devam etmektedir. Kemalpaşa ilköğretim okul müdürü Mehmet Coşkun ise verdiği bilgilerde, 194 öğrencinin kurslara katıldığını, bu kurslardan badminton, voleybol, futbol, güreş, tekvando, tiyatro ve müzik bölümleri bulunmaktadır. " dedi.

Kaymakam Halis Arslan; " İlçemizde2 okulda bir proje geliştirdik. Bu projemizin ilk etabını güzel bir şekilde geçirdik. 250 öğrencimiz 3 gün boyunca sevgi kampında bir araya getirdik. Tabii ki bu projemizin diğer safhalarında neler yapabiliriz konusunda bilgi alış-verişinde bulunduk. Birçok dallarda eğilimi olan çocuklarımızı buralarda eğitim verdireceğiz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sevgiye Uzanan Eller Projesinin 2. Etabı Masaya Yatırıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0