SAMSUN

Sesob, Seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Verecek

 
 1313
Sesob, Seçimlerde RecepTayyip Erdoğan'a Destek Verecek - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Elif Coşkun Bİlgin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Saroğlu ve Vahdettin Çebi ile birlikte bir süre önce Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı seçilen Eyüp Güler'i makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Esnaf kardeşlerimize yardımcı olma, onların sorunlarını çözme gibi çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Şimdi biraz daha alanı genişlettiniz, tüm esnaf ve sanatkarlarımızın birlik başkanı olarak daha geniş ve faydalı olarak onların sorunlarını çözeceğinizi, sosyal seviyelerinin yükseltilmesinde, işlerinin geliştirmesini arttırmada katkı sağlayacağınızı biliyoruz. Sizin girişkenliğiniz, çalışkanlığınız ve çevreniz ile birlikte kolllektif çalışma anlayışınızı yıllardan beri görmekteyiz. İnşallah bundan sonra da daha başarılı çalışmaların altına imzanızı atacaksınız. Siyasi anlamda bizleri, nerede görmek istiyorsanız bizler orada olmaya gayret göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olan çalışma anlayışımız ile hangi esnafımızın ne sorunu varsa, bizler onun yanında olmaya, sorunlarını çözmeye hep gayret gösterdik. Bundan sonrada bu gayretlerimiz devam edecektir. Temsil ettiğiniz kesimden 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için desteklerinizi istiyoruz."dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Eyüp Güler ise, "Yapmış olduğunuz ziyaretten ötürü öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Bizi çok mutlu ve memnun ettiniz. Bizler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak burada esnaf ile bürokrasi arasında bir köprüyüz. Bu zamana kadar sizlerden hep destek gördük, bizlere hep yardımcı oldunuz. Bundan sonra da yine aynı şekilde birlik ve beraberlik içinde esnafımızın problemlerini çözme noktasında sizlerin desteğinizi görmek istiyoruz. Bu anlamda önümüzde 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan beyin ilk turda Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı son sürat devam ettireceğimizi buradan belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sesob, Seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Verecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0