SAMSUN

Sertifikalar Başkan Tok'tan

 
 265
Sertifikalar Başkan Tok'tan - Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde gerçekleşen sertifika töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bir gün değil her zaman yanınızdayız" dedi
Bafra Haber

 |  - Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde gerçekleşen sertifika töreninde konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bir gün değil her zaman yanınızdayız" dedi

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan İşaret Dili ve Örgü Kursu sonunda kursu başarı ile bitiren 30 dernek üyesi için sertifika töreni düzenlendi. Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde gerçekleşen törene İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemalettin Ak, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve dernek üyeleri katıldı. Tören öncesi düzenlenen kahvaltı programında dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Tok, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyeleri ile yakından ilgilendi.

"BİZLERİ HİÇ KIRMADI"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un her zaman yanlarında olduğunu, isteklerini kısa süre içinde yerine getirdiğini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, "Bu özel günümüze katılan herkese sonsuz teşekkür ederiz. Bu güzel günümüzde bizlerin yanında oldunuz. Düzenlenen kurslarımızda başarı gösteren kardeşlerimize sertifikalarını vermek için buraya teşrif eden herkese sonsuz teşekkür ederim. Erdoğan Başkanımız bizlerin sadece bugün her zaman yanımızda oldu. İsteklerimizi kırmadı her zaman kısa süre içinde yerine getirdik. Başta Erdoğan Tok Başkanımız olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

İlkadım Belediyesi olarak her zaman engelli ve sakatların yanlarında olarak destekçisi olduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bugün burada değerli kardeşlerim ile bir arada bulunmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Şehir dışında yoğun programlarımız olmasına rağmen Hayriye ablamıza özel bir gayret göstererek bugün Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Geçtiğimiz dönem olsun bu dönem olsun her zaman engelli kardeşlerimiz ile bir arada olduk onlarla istişare içinde olduk. Her zaman yanlarında bulunarak dertlerini dinledik çözüme kavuşturmak için çalışmalar başlattık. Bizlerin sivil toplum örgütleri ile aramız her zaman iyi olmuştur ve öyle de devam edecektir. Engelli kardeşlerim kendilerini yalnız hissetmesin arkalarında büyük İlkadım Belediyesi var. Biz her zaman sizler ile beraberiz. Halk Eğitim kursunda emeği geçen hocalarımıza müdürlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, İşaret Dili ve Örgü Kursu'nda başarı gösteren Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyelerine sertifikalarını İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemalettin Ak verdi. Törenin ardından dernek üyeleri ve protokol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sertifikalar Başkan Tok'tan içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0