GÜNDEM

Serseriler Yine İş Başında

 
 4538
Serseriler Yine İş Başında - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bir inşaattın merdiven boşluğunda çıkan yangınla mahalle sakinleri isyan edip polisten yardım istedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bir inşaattın merdiven boşluğunda çıkan yangınla mahalle sakinleri isyan edip polisten yardım istedi.

Alparslan Mahallesi Deniz Sokak`ta I.Y. isimli vatandaşa ait 2 katlı inşaat alanında yangın çıktı. Olay yerine kendilerine haber verilmesi üzerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale ederek yangını söndürürken polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Yangının kişi veya kişilerin kumaş parçalarının yakması ile oluşturduğu tespit edilirken vatandaşlar polise dert yanıp yardım istedi.

Vatandaş, "Bu alana 15 ile 20 yaş arası gençler gelip burayı mesken tutuyorlar. Ne yapıyorsunuz burada gidin dediğimiz zaman diklenip üzerimize geliyorlar. Artık akşamları kadın başımıza evin önüne çıkmaya korkar olduk." dedi.

Polis memuru ise bu tarz şüphelileri gördüklerinde 155 Polis imdat hattını kesinlikle aramalarını, kendi başlarına bir işe kalkışmamalarını söylerken "Şuandan itibaren burayı sürekli takipte tutacağız. Size şahsım ve polis arkadaşlarımız adına söz veriyorum." ifadelerinde bulunarak Polisin bir kez daha vatandaşın yanında olduğunu gösterdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Serseriler Yine İş Başında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0