SAMSUN

Şehzadeler'den Tatlı Ziyaret

 
 73
Şehzadeler'den Tatlı Ziyaret - Şehzadeler Taraftar Grubu, Pazar günü Edirne Belediyespor'u ağırlayacak olan Süper Lig ekibi Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı'nı idman öncesi ziyaret ederek, teknik ekip ve oyunculara tatlı ikram etti
Bafra Haber

 |  - Şehzadeler Taraftar Grubu, Pazar günü Edirne Belediyespor'u ağırlayacak olan Süper Lig ekibi Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı'nı idman öncesi ziyaret ederek, teknik ekip ve oyunculara tatlı ikram etti

Samsun'un Süper Lig'deki tek temsilcisi Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı, Pazar günü saat 14.00'te Hasan Doğan Spor Salonu'nda ağırlayacağı Edirne Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Mehmet Can Öztürk nezaretinde zorlu maça hazırlanan mavi-beyazlı ekibe, maç öncesi taraftarlardan destek geldi.

TATLI İKRAM ETTİLER

Antrenör Ekin Baş yönetiminde yapılan idmanda oldukça hırslı oldukları gözlenen bayan basketbolcuların idmanını Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Murat Yaman ile grup üyelerinden Mehmet Çetir ile Hikmet Şimşek, Canik Belediyesi Meclis Üyesi Nazif Akın ve AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma da izledi. Kulüp Başkanı Ercan Bayrak'ın da bulunduğu idman öncesi teknik heyete ve basketbolculara baklava ikram eden ve çiçek veren taraftarlar, zorlu maç öncesi oyunculara destek verdi.

"SAMSUN'U 1. LİG'DE TEMSİL EDİYOR"

Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı'nın şehri Süper Lig'de başarıyla temsil ettiğini belirten Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Murat Yaman, "Her maçta olduğu gibi bu maçta da takımımızı yalnız bırakmayacağız. Maç öncesi takımımızı ziyaret ederek desteğimizi hissettirmek istedik. Takımımızın hafta sonu galip geleceğine inanıyoruz" dedi.

Taraftarlar, idman sonrası ise oyunculara zorlu maçta başarı diledi. Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak da, kendilerine destek veren Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Yaman ve grup üyeleri ile Meclis Üyesi Akın ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Asma'ya teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehzadeler'den Tatlı Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0