GÜNDEM

Şehit Musa Bayrak Kabri Başında Dualarla Anıldı

 
 84
Şehit Musa Bayrak Kabri Başında Dualarla Anıldı - Ağrı`nın Doğubayazıt ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Musa Bayrak şahadetinin 2. Yılında Bafra Şehitliğinde kabri başında dualarla anıldı.
Bafra Haber

 |  - Ağrı`nın Doğubayazıt ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Musa Bayrak şahadetinin 2. Yılında Bafra Şehitliğinde kabri başında dualarla anıldı.

<p>5 Haziran 2015`te Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığında Uzman Çavuş olarak görevini ifa ederken kaçakçılara düzenlenen operasyon esnasında meydana gelen elim bir silah kazası sonucu şehit olan Uzman Çavuş Musa Bayrak, şahadetinin 2. Yılında Bafra Şehitliğinde kabri başında dualarla anıldı.</p> <p><br /> Şehit Uzman Çavuş Musa Bayrak `ın anma törenine Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, yönetim kurulu, derneğin üyeleri,  şehidin devre arkadaşı Kolay Jandarma Karakolunda görevli Jan. Uzman Çavuş Fatih Akbulut  ve şehidin ailesi katıldı.<br /> <br /> Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun (Bülbül Hocanın) okuduğu Yasini Şerif`in ardından program dua ile sona erdi. </p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Musa Bayrak Kabri Başında Dualarla Anıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0