ULUSAL

Şehit Eşinden 6 Aylık Bebeğine: 'Bak Baban Geldi'

 
 74
Şehit Eşinden 6 Aylık Bebeğine: 'Bak Baban Geldi' - Konya'dan geçici görevle Mardin'in Nusaybin ilçesine giden ve keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit olan Yüzbaşı Alper Kalem'in naaşı, Konya'da yaşayan öğretmen eşi ve 2 çocuğuyla birlikte askeri uçakla memleketi Amasya'ya gönderildi. Şehidi taşıyan uçak havaalanına getirildiği sırada öğretmen eşi, kucağında bulunan 6 aylık bebeğine, "Bak baban geldi" diyerek gözyaşı döktü.
Bafra Haber

 |  - Konya'dan geçici görevle Mardin'in Nusaybin ilçesine giden ve keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit olan Yüzbaşı Alper Kalem'in naaşı, Konya'da yaşayan öğretmen eşi ve 2 çocuğuyla birlikte askeri uçakla memleketi Amasya'ya gönderildi. Şehidi taşıyan uçak havaalanına getirildiği sırada öğretmen eşi, kucağında bulunan 6 aylık bebeğine, "Bak baban geldi" diyerek gözyaşı döktü.

Terör operasyonlarına katılmak üzere Konya'dan geçici görevle Mardin Nusaybin'e giden Yüzbaşı Alper Kalem, keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit düştü. Şehit Yüzbaşı Kalem önce Nusaybin'den askeri uçakla Konya'da yaşayan ailesinin yanına oradan yine ailesiyle birlikte memleketi Amasya'ya gönderildi. Konya Havaalanında şehit için düzenlenen törene Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekilleri Muhammet Uğur Kaleli ve Hüsnüye Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Bozdağ, şehidin ailesi, yakınları ile askeri ve sivil erkan katıldı. 

Şehit Kalemi getiren askeri uçak havaalanına indiğinde öğretmen eşi Elif Kalem, kucağında bulunan 6 aylık Almina bebeğe, "Bak baban geldi" diyerek ağladı. Uçak piste indikten sonra şehidin ailesi uçağa bindirildi. Askeri uçak daha sonra şehit ve ailesini memleketleri Amasya'ya götürmek üzere yeniden havalandı. Şehit Yüzbaşı Alper Kalem, Amasya'da düzenlenecek cenaze töreninin ardından defnedilecek.

SELMAN AYAS
KONYA

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Eşinden 6 Aylık Bebeğine: 'Bak Baban Geldi' içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0