EĞİTİM

Şehit Erkut Yılmaz Anadolu Lisesi Şampiyonluklara Abone

 
 1465
Şehit Erkut YılmazAnadolu Lisesi Şampiyonluklara Abone - Samsun`un Bafra ilçesinde liseler arası futbol turnuvasında Kızılırmak Lisesini 2-0 yenen Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon odu.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde liseler arası futbol turnuvasında Kızılırmak Lisesini 2-0 yenen Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon odu.

Konu hakkında açıklama yapan okul yetkilileri; "Yapılan Müsabakalarda Gruplarda Bafra Kızılırmak Lisesi İle 2-2 Bafra Altınkaya Anadolu Lisesini. 4-0 Galip Öztürk Lisesini 6-2 Yenerek Yarı Finale çıktık. Yarı Finalde Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini (E.M.L) 7-0 Yenerek Finale kaldık.

Final müsabakasında ise Bafra Kızılırmak lisesini 2-0 yenerek üst üste 2.kez namaglûp bir şekilde şampiyon olduk.

Final müsabakasında attıkları gollerden sonra sevinç gösterisi yapmayarak rakip lisenin üzüntüsünü paylaşan öğrencilerimiz büyük fair play örneği ile alkışlanacak bir davranış göstermişlerdir.

Şehit Erkut yılmaz mesleki ve teknik Anadolu Lisesi ilçemizi samsun elemelerinde temsil etmeye hak kazanmış bu yıl büyük basarılar hedefiyle yoluna devam etmektedir."dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Erkut Yılmaz Anadolu Lisesi Şampiyonluklara Abone içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0