SAMSUN

Şehit Er Kadir Bozan Askeri Törenle Uğurlandı

 
 2395
Şehit Er Kadir Bozan Askeri Törenle Uğurlandı - Samsun`un Bafra ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Er Kadir Bozan için İl Jandarma Komutanlığı`nda askeri tören düzenlendi
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Er Kadir Bozan için İl Jandarma Komutanlığı`nda askeri tören düzenlendi

Samsun`un Bafra ilçesinde dün akşam saatlerinde 21 yaşındaki ulaştırma er Kadir Bozan`ın kullandığı jandarma devriye minibüsü ile 65 yaşındaki Aydın Gürel yönetimindeki 55 HA plakalı 551 otomobil Samsun-Sinop kara yolu Kolay Kavşağı`nda çarpıştı. Çarpışma sonucu olay yerine şehit olan er Kadir Bozan için bugün sabah saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı`nda askeri düzenlendi.

Düzenlenen askeri törene Vali İbrahim Şahin, Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Jandarma Komutanı J.Albay Hacı Demirezen, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, şehit er Kadir Bozan`ın amcasının oğlu Muhammet Bozan ve çok sayıda askeri personel katıldı.

Törende Şehit Er Kadir Bozan`ın özgeçmişinin okunması ve dualar edilmesinin ardından, Bafra Belediyesi`ne ait cenaze aracıyla havaalınına götürüldü. Şehit Er Bozan`ın Türk bayrağını sarılı naşı askeri uçakla baba ocağı olan İstanbul`un Sultanbeyli ilçesine götürüleceği bildirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Şehit Er Kadir Bozan Askeri Törenle Uğurlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0