GÜNDEM

Samkon, Samdef, Saysiyad Güç Birliği Yapma Kararı Aldı

 
 867
Samkon, Samdef, Saysiyad GüçBirliği Yapma Kararı Aldı - Samsun Sanayici ve İş adamları Derneği SAYSİYAD Dernek Başkanı İş adamı Sezgin Gümüş'ün görevi bırakmasından dolayı, yeni Yönetim Kurulu oluşturdu.
Bafra Haber

 |  - Samsun Sanayici ve İş adamları Derneği SAYSİYAD Dernek Başkanı İş adamı Sezgin Gümüş'ün görevi bırakmasından dolayı, yeni Yönetim Kurulu oluşturdu.

Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen İş adamı Mete Koca Seçildi. Yenibosna`da bulunan Bafra Pidecisi Sabri Usta tesislerinde bir araya gelen Samsunlular Yeni SAYSİYAD Yönetimi  İstanbul`daki Samsunluların sesi olacaktır denildi.

Saysiyad Yönetim Kurulu Değişikliğinin yapıldığı Toplantıda Kısa adı SAMKON olan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu, Genel Başkanı İş adamı Kaya Aşçı, kısa adı SAMDEF olan Anadolu Samsunlular Konfederasyonu Genel Başkanı Av. Dilek Kiraz ve kısa adı SAYSİYAD olan Samsunlu Sanayiciler ve İş adamları Derneği yeni Başkanı Mete Koca, yaptıkları ortak açıklamada Yeni dönemde İstanbul`da bulunan yaklaşık 1 Milyon Samsunluyu temsil ettiklerini bu görev bilincinde olarak özellikle Samkon Genel Başkanı İş adamı Kaya Aşçı bey`den destek görerek Anadolu`daki Samsunlular Federasyon Başkanı Av. Dilek Kiraz ile ortak projelere imza atacağız dedi. Saysiyad yönetim kurulu belirlenmesine çok sayıda Samsunlu katılırken Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Basın Bürosu Müdürü Ahmet Mavi yeni projelere başlangıç olarak Samsuna Güreş branşında  ilk defa Dünya Şampiyonluğunu taddıran Güreşçimiz Furkan Bayrak'a İstanbul`da aynı mekanda bir tören düzenlenmesi gerektiğini belirtti.

SAYSİYAD Samsunlu Sanayici Ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu  İsim Listesi
Yönetim Kurulu Asil                                            

Mete Koca Adem Balcı, Avni Köse Cemal Durmuş, Aydın Arslan Çetin Koca, Aydın Cengiz Ender Kazancı, Aytekin Mert Murat Güney, Dilek Kiraz Nevzat Kurtoğlu, Ekrem Kıldan Ömer Zengin, Hakan Söğütçü Songül Özbay, İrfan Doğan Şefik Özdemir, Ömer Özdinç Şükrü Şahin, Sabri Keskin Tuncay Yalım, Tuncay Hancı Yaşar Dinçer, Mesut Önay İbrahim Doğan, Zekai Erol Oğuzhan Türk, Zülkif Şahin

Denetleme Kurulu Asil   Denetleme Kurulu Yedek

Ayşe Üstünel Dağdelen Ahmet Titiz, Ahmet Erdoğan Resul Patan, Nedim Bayrak Gökhan Gümüşkaptan, Disiplin Kurulu Asil Disiplin Kurulu Yedek, Faruk Yılmaz Yusuf Bozkurt, Zeki Canikli Hasan Doğan, Nurettin Korkmaz Haydar Karabulut

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samkon, Samdef, Saysiyad Güç Birliği Yapma Kararı Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0