GÜNDEM

Savcı`dan Kuş Cenneti Sergisi

 
 106
Savcı`dan Kuş Cenneti Sergisi - Samsun Cumhuriyet Savcısı Vedat Soğukpınar, "ËœKızılırmak Deltası Kuş Cenneti` isimli fotoğraf sergisi açtı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Cumhuriyet Savcısı Vedat Soğukpınar, "ËœKızılırmak Deltası Kuş Cenneti` isimli fotoğraf sergisi açtı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Turizm Ofisi Sergi Salonu`nda düzenlenen serginin açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Zennube Albayrak, adli yargı mensupları, daire başkanları ile eğitim görmek amacıyla Kırgızistan`dan gelen misafir belediye heyeti katıldı.

 

Kuş Cenneti`nin çok özel bir yer olması sebebiyle ve bölgenin tanıtımına katkı sağlanması için fotoğraf sergisini teşvik ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, "Samsun`da yaban hayatı ile ilgili algıyı değiştirip farkındalık oluşturabiliriz düşüncesiyle kendilerine sergi açmasını teklif ettik. Kendisi de sağ olsun kabul etti. Aslında, Samsun her yönüyle güzel. Valimizin de Samsun`a atanmasıyla Kuş Cenneti`ni turizm öğesi haline getirmeye karar verdik. Birlikte çalışıyoruz ve geleceğe doğru koşuyoruz"  dedi.

 

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılış kurdelesini Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ile Cumhuriyet Savcısı Vedat Soğukpınar yaptı. Açılışın ardından Savcı Soğukpınar, protokole ve davetlilere sergiyi gezdirerek fotoğraflar hakkında bilgi verdi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise sergi sonrası şunları söyledi: "Sergiyi açarak Kuş Cenneti`nin tanıtımına katkı sağlayan Savcımız Sayın Vedat Soğukpınar`a çok teşekkür ediyorum. Kuş Cenneti`nin tanıtımına değişik çalışmalar yaparak katkı sağlanmakta. Bildiğiniz gibi yeni takvim yılı nedeni ile belediye olarak biz de Kuş Cenneti`ne özel masaüstü takvim yaptık ve büyük ilgi gördü. Ülkemizin dört bir 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Savcı`dan Kuş Cenneti Sergisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0