SAMSUN

Sarıcaoğlu Yeni Düğün Salonunda İncelemelerde Bulundu

 
 143
Sarıcaoğlu Yeni DüğünSalonunda İncelemelerde Bulundu - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Ondokuz Mayıs Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunda incelemelerde bulundu
Bafra Haber

 |  - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Ondokuz Mayıs Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunda incelemelerde bulundu

Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı'nda yapımına başlanılan Kavak Belediyesi Düğün Salonu çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İbrahim Sarıcaoğlu yetkililerden bilgi aldı. SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli ile birlikte çalışmaları inceleyen Sarıcaoğlu, düğün salonunun Kavak'ta büyük ölçüde ihtiyacı karşılayacak bir çalışma olduğunu vurguladı.

"BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ"

Sarıcaoğlu, "Yapımı hızlı bir şekilde devam eden düğün salonumuzun bu sene açılışını yapacağız. Seçimlerden bu yana verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmeye başladık. Bu sene düğün salonumuzu halkımızın hizmetine sunacağız. Diğer projelerimizin de startını vermeye başladık. Kavak'ta her şey çok daha iyi olacak" dedi.

"ALT YAPISI TAMAM"

SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli, "Ondokuz Mayıs Mahallesi'nde yapımına başlanılan düğün salonunun alt yapısında gerekli olan tüm çalışmayı yaptık. Düğün salonumuz ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sarıcaoğlu Yeni Düğün Salonunda İncelemelerde Bulundu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0