SAMSUN

Sarıcaoğlu, Çalışmaları Yerinde İnceledi

 
 92
Sarıcaoğlu, Çalışmaları Yerinde İnceledi - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yapımı devam eden parke çalışmalarını yerinde inceledi
Bafra Haber

 |  - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yapımı devam eden parke çalışmalarını yerinde inceledi

19 Mayıs Mahallesi Saygı Sokak'ta yapımı devam eden parke ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, vatandaşlar ile sohbet etti.

Sarıcaoğlu, "İlçemizin daha yaşanılabilir bir hal alması için parkesiz ve kaldırımsız sokak bırakmamamız gerekiyor. Şuan ekiplerimiz el birliği ile ilçemizi daha yaşanılabilir bir hale getirebilmek için var güçleri ile çalışıyor. Amacımız ilçemizi daha modern bir yer haline getirebilmek. Yol medeniyettir, yollarımız ilçemizin aynasıdır. Yol açma ve parke çalışmaları yapılırken ilk amacımız vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlamak. Kaldırımlarımızı ve yollarımızı ilçemize yakışır bir dizaynda yapıyoruz sırf olsunda nasıl olursa olsun mantığını asla kabul etmiyoruz" dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri, "Başkanımız, ilçemizin daha güzel olması için elinden geleni yapıyor. Kapılarımızın önlerini çamurdan kurtardı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sarıcaoğlu, Çalışmaları Yerinde İnceledi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0