SAMSUN

Sarıcaoğlu, Birim Amirleri İle Toplantı Yaptı

 
 84
Sarıcaoğlu, Birim Amirleri İle Toplantı Yaptı - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi birim amirleri ile haftalık toplantısını yaptı
Bafra Haber

 |  - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi birim amirleri ile haftalık toplantısını yaptı

Birim amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Sarıcaoğlu, yaptığı inceleme sonrasında her birim amiri ile tek tek istişarede bulundu.2015 yılı döneminde yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2016 yılında programa alınması planlanan projeler ise toplantıda değerlendirildi. Toplantıya katılan birim amirleri haftalık çalışma raporlarını Sarıcaoğlu'na sundu.

Yaklaşan kış nedeniyle karla mücadele çalışmaları kapsamında gerekli önlemlerin alındığına değinen Başkan Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "Önümüz kış ve malum ilçemizde özellikle köylerimizde yoğun kar yağışı dönemlerinde kapanan ve ulaşım güçlüğü çekilen bölgelerimiz var. Bu konuda buralarla ilgili gerekli etüt çalışmalarımızı yaptık. Şantiyemizde gerekli tüm makine ve teçhizatların bakım onarım ve planlaması yapıldı. Geçen kış döneminde olduğu gibi bu kış da karla mücadelede elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek halkımızı mağdur etmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın belediyemize dönük beklentilerini karşılamak ve hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Hizmette eşitlik prensibiyle her alanda üretmeli ve bu üretimi halkın hizmetine layıkıyla vermeliyiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile görevimizi devam ettirmeliyiz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sarıcaoğlu, Birim Amirleri İle Toplantı Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0