SAMSUN

Sarıcaoğlu, Mahmutbeyli'de

 
 80
Sarıcaoğlu, Mahmutbeyli'de - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Mahmutbeyli Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti
Bafra Haber

 |  - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Mahmutbeyli Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti

Sarıcaoğlu, "Çalışmalarımızı vatandaşlarımız ile istişare yaparak gerçekleştiriyoruz. Biz vatandaşlarımızın hizmetk rıyız. Vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Mahalle ziyaretlerinde kentsel dönüşüm ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Sarıcaoğlu, "İlçemizde büyük bir dönüşüm hamlesinin içerisindeyiz. Amacımız ilçenin gelişimi için çaba sarf ederken aynı zamanda köy iken mahalle statüsüne dönüşen mahallelerinde gelişimi için çaba sarf etmek. Mahallelerimizin gelişiminde önceliğimiz mahalle kültürünü de korumak. Örnek vermem gerekirse mahallemizde fırın yoksa o mahallemize fırın yapıyoruz. Bu sayede hem mahallelerin gelişimini sağlıyoruz hem de mahalle kültürüne sahip çıkıyoruz" diye konuştu.

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Mahmutbeyli Mahallesi'ni ziyareti sırasında Mahmutbeyli İlkokulu'nu da ziyaret eden Başkan Sarıcaoğlu, okul yöneticilerinden okul hakkında bilgiler aldı. Sarıcaoğlu "Mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Mahmutbeyli Mahallesi sakinlerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. Keyifli bir ortam içerisinde istişare toplantısı yaptık. Mahmutbeyli Mahallesi'ndeki sorunlar hakkında notlarımızı aldık. En yakın zamanda çalışmalarımıza başlayacağız" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Sarıcaoğlu, Mahmutbeyli'de içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0