SAMSUN

Samulaş Alternatif İşletmeyle Ulaşımı Sağladı

 
 94
Samulaş Alternatif İşletmeyle Ulaşımı Sağladı - Samulaş A
Bafra Haber

 |  - Samulaş A

Ş., Samsun'da enerji kesintisinde yolcuların mağduriyetini önlemek için ring otobüsleri ile alternatif işletmeye geçerek ulaşımı sağladı.

Ülke genelinde şebeke sisteminin çökmesi nedeniyle, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hafif Raylı Sistemi yolcu taşımacılığı 10.36'da durdu. Ş. tarafından 42 adet ring aracı ile alternatif işletme moduna geçilerek istasyonlarda ve tramvaylarda bekleyen yolcuların güvenli ulaşımı sağlandı.

Hafif raylı sistem hattına enerji iletim-dağıtım kuruluşları tarafından 11.50'de enerji verilmesi ile beraber, Ş. teknik ekibi tarafından gerekli kontroller yapılarak 12.15'te hafif raylı sistem toplu taşımacılık hizmetine devam etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, "Ulusal ölçekte yaşanan enerji kesintisi nedeniyle ulaşımda hafif raylı sistemi tercih eden vatandaşlarımızın, 42 adet ring aracımızla güzergah boyunca güvenli ulaşımlarını sağladık. Hafif raylı sistem hattına enerjinin verilmesi ile beraber kısa sürede raylı sistem taşımacılık hizmetine başladı. Anlayışından ötürü vatandaşlarımıza ve kolektif bir çalışma örneği sergileyerek vatandaşlarımızın güvenli ulaşımını sağlayan Ş. çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samulaş Alternatif İşletmeyle Ulaşımı Sağladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0