SAMSUN

Samsun'un Milli Gururları

 
 129
Samsun'un Milli Gururları - Samsunlu milli sporcular Caner Keleş, Dilara Bilgici ve Elif Kurudere, elde ettikleri derecelerle şehrin gururu oldular
Bafra Haber

 |  - Samsunlu milli sporcular Caner Keleş, Dilara Bilgici ve Elif Kurudere, elde ettikleri derecelerle şehrin gururu oldular

Samsun'un ilk milli cimnastik sporcusu Elif Kurudere, 3 Türkiye birinciliği ve 2014-2015 Federasyon Kupası'nı kazandı. Kıvanç Gür, Hollanda'da düzenlenen Eindoven Atlama Kupası'nda 2. olup gümüş madalya elde etti. Dilara Bilgici ise 1 metre tramplen atlama mücadelesinde 25 sporcu arasından 6. oldu.

Milli sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, antrenörleri ve aileleri ile birlikte Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret ettiler. Milli sporcuları makamında kabul eden Vali Şahin, "Sizin gibi sporcuların artmasını diliyorum. Ayrıca Samsun, sporda öne çıkacak bir şehir olmalı. Sizi başarılarınızdan dolayı yürekten kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

"SAMSUN'A GOLF SAHASI KAZANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Samsun'da sporun ve spor tesislerinin gelişmesi gerektiğini söyleyen Vali Şahin, "Bu Perşembe günü Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu bizi ziyaret edecek. Golf sahası olarak Çarşamba tarafında bir bölgeyi beğendik. Olursa Samsun'a bir golf sahası kazandıracağız" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'un Milli Gururları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0