SAMSUN

Samsunspor'dan 401 Tl'lik Bilet Açıklaması

 
 46
Samsunspor'dan 401 Tl'lik Bilet Açıklaması - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Perşembe günü kendi evinde karşılaşacakları Osmanlıspor maçının bilet fiyatlarını rakip takımın taraftarı için 401 TL yaptıklarını söyledi
Bafra Haber

 |  - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Perşembe günü kendi evinde karşılaşacakları Osmanlıspor maçının bilet fiyatlarını rakip takımın taraftarı için 401 TL yaptıklarını söyledi

Samsunspor takımının son durumu hakkında bilgi veren Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Artık son 5 haftaya girdik. Son 5 maçımızı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Hafta sonu oynadığımız Manisaspor maçını biraz zorlansak da kazanmasını bildik. Önümüzde yine Perşembe akşamı oynayacağımız Osmanlıspor maçı var. Hepsi birbirinden zorlu maçlar ama son 5 maçımızı da kazanıp, hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

CAS KARARINI 15-20 MAYIS ARASINDA VERECEK

Samsunspor'un 3 puan silinmesiyle ilgili CAS'tan 15-20 Mayıs arasında bir karar beklediklerini ifade eden Zeren, "Hiç kimsenin inanmadığı, güvenmediği bir kararı başkanımızın ısrarı ile bu konu CAS mahkemesine kadar taşındı. Orada Samsunspor, Başkanımız Erkut Tutu ve Başkan Yardımcımız Rüştü Araboğlu, tarafından son derece iyi bir şekilde elimizdeki dokümanlar ortaya kondu ve savunma oldu. 15-20 Mayıs arasında bir karar bekliyoruz. Samsunspor Kulübü bu anlamda yapılabilecek her şeyi yapmıştır. Olumlu ya da olumsuz şuan için bir şey söyleyemiyoruz ama içimiz rahat. Karar 15-20 Mayıs arasında tarafımıza iletilecektir" diye konuştu.

OSMANLISPOR TARAFTARI BİLET FİYATLARI 401 TL

Bilet fiyatları hakkında konuşan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Osmanlıspor maçında kale arkası tribünü bizim seyircimize 310 TL. Misafir seyirciye de yüzde 10 arttırma hakkımız var. Bunun da geldiği rakam 401 TL. Bu fiyat sadece Osmanlıspor seyircisi için değil, bizim seyircimiz için de kale arkaları yüksek bir rakam oldu. Bu yönetimimizin aldığı idari bir karardır. Bizim seyircimize 310 TL, katılırlarsa Osmanlıspor seyircisine de 401 TL olarak bilet fiyatları belirlenmiştir. Bunun altında herhangi bir neden yoktur" şeklinde konuştu.

Geçen sezon Play-Off'larda karşılaştığı isim değişikliğine gitmeden önceki adı Ankaraspor olan Osmanlıspor'un, Samsunspor taraftarına bilet fiyatlarını 400 TL yapmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor'dan 401 Tl'lik Bilet Açıklaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0