SAMSUN

Samsunspor`da Play-off Sevinci

 
 127
Samsunspor`da Play-off Sevinci - PTT 1Lig`in son haftasında Samsunspor kendi evinde Denizlispor`u 2-1 mağlup ederek Play-off`a kaldı.
Bafra Haber

 |  - PTT 1Lig`in son haftasında Samsunspor kendi evinde Denizlispor`u 2-1 mağlup ederek Play-off`a kaldı.

 

Bu sonuçlara göre Samsunspor ligi 6. bitirerek Antalya`nın temsilcisi Alanyaspor`un rakibi oldu. Maç sonunda her iki teknik adam maçı değerlendirdi.

Maçın zor geçtiğini belirten Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Önemli olan maçı kazanmaktı. Sezon başından beri biz hep şunu söylüyorduk; bu inancın zaferidir. Ben `şampiyon olacağız` dediğim zaman bazı kişiler güldü bazı kişiler inanmadı ama ben ve futbolcularım, bu işe sonuna kadar inandık. Bu takım şampiyon olacak, bu takımda geri dönüş yok. Çünkü bu şehir ve bu taraftar bunu hak ediyor. Bugün taraftarıma teşekkür ediyorum. İşte benim gerçek taraftarım bu. Özlem duyduğum taraftarım bu. Bizim taraftarımız ile bütünleşen, coşan ve neticeye giden bir takımımız var. Yıllardır böyle oldu ve böylede devam edecek" dedi.

"BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK"

Süper lig yolunda ilk adımı attıklarını ifade eden Altın, "Bu maç bizim süper lige gitme adına ilk adımımızdı. Diğer adımı da inşallah finalde atacağız. Biz bu yola baş koyduk. Geri dönüş yok. Ne olursa olsun. Eğer bu işi başaracaksak hep birlikte başaracağız. Bize inanın. Biz inandık inancın zaferini buraya kadar getirdik. `Bu takım küme düşecek` dedikleri anda "˜hayır, bu takım şampiyon olacak` dedim. Bana bunu futbolcularım inandırdı. Korkunç fırtınalar atlattık. Şükürler olsun ki yıkılmadık. Her şey üstümüze geldi ama hiç vazgeçmedik. Artık bu yolun sonu süper ligdir" diye konuştu.

"PUANIMIZ SİLİNDİ AMA BİZ SİLİNMEDİK"

Ligin ikinci yarısında çok iyi puanlar topladıklarını belirten Altın, "İkinci devre nasıl puan topladığımızı görün. İlk devre 20 puan toplayan bir takım ikinci devre küme düşmemeye oynar. Biz şu anda 0 puanla ikinci devreye girseydik ligde kaldıydık. Puanımız silindi ama biz silinmedik. Biz her zaman her şeyi hedeflerimize koyduk. Yıkılmadık, hafif bir sarsılma geçirdik ama toparlanmasını çok iyi bildik. Maç kaybettik, ikinci maçta toparlanmasını çok iyi bildik" şeklinde konuştu.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Ligde kaldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, şunları söyledi:

"İlk yarı rakibe hiç pozisyon vermedik diyebiliriz. İkinci yarı maçın kırılma anları vardı. Golü attıktan 1 dakika sonra golü yememiz oldu. Burada taraftara hakkını vermek lazım. İnanılmaz bir atmosfer oluşturdular. Hem hakemi hem de bizi etkisi altına aldılar. Takımlarını tekrar oyuna döndürdüler ve 2-1`lik galibiyet oldu. Bugün burada biz belki futbol adına mağlup olduk ama buradan ligde kalarak döndük. Hem Samsunlular hem de biz sevinerek maçtan ayrıldık. Buradan Samsunspor`u tebrik ediyorum. Yolları açık olsun, Play-off`ta da başarılar diliyorum. Biz ligde kaldık. Bize bu onuru yaşatan futbolcularımı alınlarından öpüyorum. Biz de inanılmaz çalıştık. Biz geldiğimizde düştü gözüyle bakılan bir takım vardı. Ama son haftalardaki müthiş çıkışımız ile ligde kaldık. Bizim ligde kalmamız şampiyonluk kadar önemliydi. Onun için futbolcularıma bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor`da Play-off Sevinci içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0