SAMSUN

Samsunspor'da Kupa Ve Lig Mesaisi

 
 383
Samsunspor'da Kupa Ve Lig Mesaisi - Samsunspor, Çarşamba günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası ve Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda ligde karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor
Bafra Haber

 |  - Samsunspor, Çarşamba günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası ve Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda ligde karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman düz koşu ile başladı, ardından Teknik Direktör Erhan Altın, kupa maçında görev vereceği oyuncularına taktik ağırlıklı ayrı bir çalışma yaptırdı. Mersin'e götürülmeyecek olan futbolcular ise ayak tenisi oynadı.

SAMSUN'DA ÇALIŞMAYA DEVAM

Öte yandan uçaklarda yer bulunmaması nedeniyle Samsunspor kafilesi Mersin'e bugün gidecek. Kafile akşam uçakla önce İstanbul'a inecek, ardından aktarmalı olarak Adana'ya uçacak. Adana'da Anemon Otel'de konaklayacak olan kırmızı-beyazlı takım yarın son idmanını yapacak ve Çarşamba sabahı karayoluyla Mersin'e gidecek. Maç bitiminde ise uçakla Samsun'a dönülecek. Mersin kafilesinde yer almayan oyuncular, yardımcı antrenör eşliğinde Samsun'da çalışmalarına devam edecek.

RECEP NİYAZ'IN GÖZÜ MORARDI

Osmanlıspor maçında suratına dirsek darbesi alan ve oyundan çıkmak zorunda kalan başarılı oyuncu Recep Niyaz'ın gözü morardı. Tedavisi süren Recep Niyaz, idmana da çıktı. Suratına şiddetli darbe aldığını ifade eden Recep Niyaz, "Şükürler olsun ki fazla bir şey yok. Allah beterinden saklasın. İdmanlarımı aksatmıyorum. Çalışmaya devam" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor'da Kupa Ve Lig Mesaisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0