SAMSUN

Samsunspor'a Yeni Reklam Sponsoru

 
 247
Samsunspor'a Yeni Reklam Sponsoru - Samsunspor, Borsan Grup ile forma kollarına reklam sponsorluğu anlaşması yaptı
Bafra Haber

 |  - Samsunspor, Borsan Grup ile forma kollarına reklam sponsorluğu anlaşması yaptı

Samsunspor kulübü, bir reklam sponsorluğu anlaşması daha yaptı. Şehrin önde gelen işadamlarından Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Samsunspor ile forma kollarına reklam konusunda anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile birlikte Samsunspor, bundan sonraki müsabakalarında forma kollarında Borsan Grup reklamı ile çıkacak.

Kulübe yapılan desteklerin çok önemli olduğunu belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, "Bugün güzel bir gün. Göreve geldiğimiz günden beri şehirden yönetim kurulumuza olan güvenin devamının göstergesidir bugün. Başarının yakalanması için birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğunu her fırsatta söyledik. Tozlu ile başlayan, Medikal Park Hastanesi ile devam eden, Yeşilyurt ile devam eden destek bugün de Borsan Grup adına Adnan Ölmez ile devam ediyor. Her zaman Samsunspor'a katkı sağlayan Adnan Ölmez'in katkısı bugün de devam ediyor. Bu katkı formaların kollarındaki reklam ile ilgili. Borsan Grup ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği forma kollarındaki reklamlar, stat içindeki panolar ve Samsunspor tesislerinin ön kısmında bulunan reklam panolarının da içinde bulunduğu çok kapsamlı bir destek sağlandı kulübümüze. Bu desteklerden dolayı Borsan Grup adına sayın Adnan Ölmez'e bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

"SAMSUNSPOR BULUNDUĞU LİGİN EN BORÇLU GRUBU"

Gösterdiği üstün çaba neticesinden yönetime teşekkürlerini ileterek sözlerine başlayan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, "Samsunspor'un başarılı olması için kulübe destek verenlerin sayısının daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Bu şehrin bugüne kadar oluşturmuş olduğu en ulusal, en büyük markası olan Samsunspor, bulunduğu ligde en borçlu kulübü durumunda. Bu durumun Samsun'a yakışmadığını düşünüyorum. Bu yük ağır bir yük. Bunu birkaç insanın taşıması çok zor. Bu desteklerin daha tabana doğru yayılması gerektiğini düşünüyorum. Biz grubumuz olarak gerek bağış adı altında olsun, gerek reklam olsun, Samsunspor'a bugüne kadar 3 milyon doların üzerinde katkı sağladık. Bundan sonrada katkı vermeye devam edeceğiz. Ama bu birkaç kişinin altından kalkacağı bir yük değil. Daha küçük destekler ile daha büyük rakamların toplanabileceğine inanıyorum. Başkanımız bu konu hakkında çok iyi çalışmalar yapıyor. Biz de bu sene şartlarımızı zorlayarak reklam, sponsorluk adı altında elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Desteklerimiz bundan sonra da devam edecektir" diye konuştu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, reklam anlaşmasının fiyatı hakkındaki bilgi daha sonra verilecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor'a Yeni Reklam Sponsoru içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0