SAMSUN

Samsunspor'a Taraftardan Meşaleli Moral

 
 311
Samsunspor'a Taraftardan Meşaleli Moral - PTT 1
Bafra Haber

 |  - PTT 1

Lig ekiplerinden Samsunspor'un yarın akşam Orduspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi kırmızı-beyazlı taraftarlar tesislere gelerek takımlarına meşalelerle destek verdi.

Nuri Asan Tesisleri'ne gelen Söğütlü Bahçeliler Taraftar Grubu, futbolculara meşaleler eşliğinde sevgi gösterisinde bulundular. Daha sonra taraftarlar getirdikleri 1 tepsi baklavayı Samsunspor Başkanı Emin Kar, teknik direktör Erhan Altın ve futbolculara ikram etti. Ardından taraftarlar oyuncularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yarın Samsunspor'un eski oyunculu Celil Sağır'ın jübile maçı ve ardından Orduspor ile oynanacak olan hazırlık maçı hakkında bilgi veren teknik direktör Erhan Altın, "Yarın ilk olarak Celil Sağır'ın jübile maçı var. Burada taraftarlarıma seslenmek istiyorum. Hem Samsunspor'a hem milli takıma hem de Türk futboluna hakikaten çok güzel hizmetler vermiş Celil Sağır'ı desteklemek adına taraftarlarımızı tribüne bekliyoruz. Ligin havasına girdik. Bundan sonra da ligi bekleyeceğiz ve lige hazırlanacağız. Orduspor oynayacağımız hazırlık maçı iyi olacağını ümit ediyorum. İnşallah taraftarlarımızda tribünleri doldururlar. Zevkli, coşkulu ve tempolu bir maç seyrettireceğiz" dedi.

Daha sonra teknik direktör Erhan Altın, futbolcularla toplantı yaptı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor'a Taraftardan Meşaleli Moral içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0