SAMSUN

Samsunspor Antrenmanları Basına Kapadı

 
 80
Samsunspor Antrenmanları Basına Kapadı - Samsunspor, 7 Şubat Pazar günü oynayacağı Karşıyaka maçı öncesinde yapacağı iki antrenmanı basına ve taraftarlara kapattı
Bafra Haber

 |  - Samsunspor, 7 Şubat Pazar günü oynayacağı Karşıyaka maçı öncesinde yapacağı iki antrenmanı basına ve taraftarlara kapattı

PTT 1. Lig'de sıkıntılı günler geçiren Samsunspor, ligin 20. haftasında 7 Şubat Pazar günü saat 18.30'da 13 puanla son sırada bulunan Karşıyaka ile karşılaşacak.

Samsunspor'da göreve yeni gelen Teknik Direktör Engin Korıkır, önemli maç öncesinde kırmızı-beyazlı takımın antrenmanlarını iki günlüğüne basına ve taraftarlara kapattı. İki gün boyunca Nuri Asan Tesisleri'nde kampa girecek olan kırmızılı-beyazlılar, burada yapacağı çalışmalar ile karşılaşmaya hazırlanacak.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Emre Altun yönetecek. Bu karşılaşma ile birlikte Korıkır, Samsunspor'un başında ilk karşılaşmasına çıkacak. Takımı ile birlikte bu sezon iki maça çıkıp galip gelemeyen Yusuf Şimşek de Karşıyaka'nın başında ilk galibiyetini almak için uğraş verecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor Antrenmanları Basına Kapadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0