GÜNDEM

Samsunlu Yazarlar Kalem Kağıt Ve Kadın Etkinliğinde

 
 634
Samsunlu Yazarlar KalemKağıt Ve Kadın Etkinliğinde - 25 Vakıf ve derneğin kurduğu Samsun Kültür Sanat Platform Derneği üyesi Samsun Kültür Sanat Derneği, İmza Günlerine devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - 25 Vakıf ve derneğin kurduğu Samsun Kültür Sanat Platform Derneği üyesi Samsun Kültür Sanat Derneği, İmza Günlerine devam ediyor.

Kadın yazarlara pozitif ayrımcılık yaparak "Kalem Kağıt ve Kadın" başlığında özel bir kadın yazarlar imza günü düzenledi. 26 Haziran Cuma Günü Samsun Öğretmenevi`nde düzenlenen imza gününe çok sayıda okur katıldı. Başta erkek yazarlarımız olmak üzere birçok okuyucu, Samsunlu kadın yazarlarımızın kitaplarını alarak kendilerine imzalatma fırsatı buldu.

İmza günü hakkında bilgi veren dernek başkanı aynı zamanda Samsun Kültür Sanat Platformu Genel Sekreteri Uğur DEDE, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Samsun`u ülke çapında ayrıcalıklı kılacak olanın, kadınlarımızın bir adım daha öne çıkmaları olacaktır. Kadın Yazarlarımızın eserlerini okumak, özgürlüğü fark etmektir. Bu gün burada imza gününde bulunan yazarlarımız Samsunun ve Türkiye`nin gurur kaynaklarıdır. Bundan gayrı bu büyük değerlerimizi en prestijli iltifatlarla karşılaşacakları organizasyonlarda buluşturmak hatta diğer şehirlerimizle paylaşmak temel amacımızdır. Samsun Öğretmenevi`ni bizlere açan Samsun Öğretmenevi Md. Yrd. Şair ve yazar sn. Ömer İdris Akdin beye ve hassaten imza günümüze teşrif eden dostlarımıza tek tek teşekkür ederiz"

Kadın Yazarlar İmza Günü`ne Bafra`dan öykü yazarı Semrin Şahin`in yanı sıra; Nurşen Karayanız, Fatma Aksoy, Gülten Subaşı Kaya, Olcay Yücel ve Nermin Eker gibi Samsunlu kadın yazarlar katıldı.

Haber: Oktay Zerrin-Bafra

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunlu Yazarlar Kalem Kağıt Ve Kadın Etkinliğinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0