SAMSUN

Samsunlu Gençten Çılgın Evlenme Teklifi

 
 72
Samsunlu Gençten Çılgın Evlenme Teklifi - Samsunlu 26 yaşındaki Fatih Can isimli genç, kız arkadaşına çılgın bir evlenme teklifinde bulundu
Bafra Haber

 |  - Samsunlu 26 yaşındaki Fatih Can isimli genç, kız arkadaşına çılgın bir evlenme teklifinde bulundu

Samsun'da yeni arkadaş olduğu Asiye Kılıç'a(24) evlilik teklif etmeyi planlayan Fatih Can, ilginç bir evlenme teklifi organizasyonu yaptı. İlkadım Belediyesi tarafından yapılan ve özellikle yeni evli çiftlerin düğün resimlerini çektirdiği Kültür ve Medeniyet Yolu'na sevgilisiyle gezmeye gelmeyi planlayan Fatih Can, buraya gelmeden önce arkadaşlarına ve akrabalarına hazırlık yaptırdı. Can'ın akrabaları ve arkadaşları Kültür ve Medeniyet Yolu'na genç sevgililer gelmeden önce tüm yol boyunca onlarca kalp şeklinde balon yerleştirdi. Balonların ucunda ise kısa kısa aşk sözcükleri konuldu.

Bir süre sonra Kültür ve Medeniyet Yolu'na gelen çiftleri ilk olarak arkadaşları karşıladı. Çiçek ve taç sürpriziyle karşılaşan Asiye Kılıç, daha sonra sevgilisinin hazırlattığı kalp şeklindeki balonlardaki notları alarak yolunun sonuna doğru ilerledi. Yolun sonunda ise konfetiler ve fişeklerle karşılanan Kılıç, duygu dolu anlar yaşadı.

Sürprizin ardından evlenme teklifi yapan Fatih Can, Asiye Kılıç'tan 'evet' cevabını aldı. İlginç evlenme teklifinde gençler birbirlerine sarılarak unutamayacakları anlar yaşadı.

Evlilik teklifi sonrasında konuşan genç aşık Fatih Can, "Biz bu işe çok erken başladık. 1 aylık bir birlikteliğimiz vardı. Bir anda birbirimize aşık olduk. Ben de böyle güzel bir plan yaptım. Hayatımın kadını da bunu beğendiyse çok memnun oldum" dedi.

Sürpriz bir şekilde evlenme teklifi alan Asiye Koç da, "Böyle güzel bir evlilik teklifi yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün evlenme teklifi alacağımı anladım ama bunları görünce her genç kız gibi elim ayağıma dolandı. Çok mutluyum. Balonlardaki notlar da başladığımız günden bugüne yaşadığımız duygular vardı. Çok hoşuma gitti ve ben de teklifi kabul ettim" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunlu Gençten Çılgın Evlenme Teklifi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0