SAMSUN

Samsunhabertc Yeni Degisinin Tanıtımını Ve Ofisinin Açılışını Yaptı

 
 81
Samsunhabertc Yeni Degisinin TanıtımınıVe Ofisinin Açılışını Yaptı - SamsunhaberTC, Samsun'un yeni haber dergisinin tanıtımını ve yeni hizmet bürosunun açılışını birlikte yaptı
Bafra Haber

 |  - SamsunhaberTC, Samsun'un yeni haber dergisinin tanıtımını ve yeni hizmet bürosunun açılışını birlikte yaptı

Samsun'da internet gazeteciliğinin öncü isimleri arasında yer alan SamsunhaberTC artık aylık haber dergisi ile de okurları ile buluşacak. E Grup bünyesinde hizmet veren SamsunhaberTC'nin yeni hizmet bürosunun açılışı ve yeni haber dergisinin tanıtım kokteyline Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, bürokrasi, siyaset ve iş dünyasının tanınmış simalarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta kurdele kesen Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptığı konuşmada, "Demokrasinin beşiği yerellik. Yerelde gazeteler medya ne kadar güçlü olursa, demokrasi o kadar güçlü oluyor. İnşallah güzel hizmetler verirsiniz. El birliğiyle hep birlikte ülkemizin kalkınması için mücadele vereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

SamsunHaberTC İmtiyaz sahibi Erdal Bozkurt, "Samsun'da öncü bir kuruluş olarak yeni hizmet büromuzun açılışını ve ilk sayısını çıkardığımız aylık haber dergimizin tanıtımını aynı anda gerçekleştirmek istedik. SamsunHaberTC olarak, Samsun'a hizmet etmek için varız, kısa sürede çok güzel işler yaptık. Şehrin önde gelen internet gazetelerinden biri olduk. Bu gücümüzü bundan böyle aylık haber dergimiz SamsunHaberTC ile de taçlandırarak, Samsun adına daha prestijli işler yapacağız" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunhabertc Yeni Degisinin Tanıtımını Ve Ofisinin Açılışını Yaptı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0