SAMSUN

Samsun'dan Amasya Ve Sinop'a Yeni Müdür

 
 349
Samsun'dan Amasya Ve Sinop'a Yeni Müdür - Samsun Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu, Amasya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne atanırken, İl Müdürlüğü'nde mühendis olarak görev yapan Feridun Delen de Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne tayin edildi
Bafra Haber

 |  - Samsun Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu, Amasya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne atanırken, İl Müdürlüğü'nde mühendis olarak görev yapan Feridun Delen de Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne tayin edildi

Samsun Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü personeli Amasya Bilim Sanayi İl Müdürlüğü görevine atanan İl Müdürü Mürsel Kuloğlu ve Sinop İl Müdürlüğü görevine atanan mühendis Feridun Delen için veda yemeği düzenledi. Müdürlük personelinin katılımıyla gerçekleşen yemekte konuşma yapan Mürsel Kuloğlu, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yaptığını ve yaklaşık iki yıldır görev yaptığı Samsun'u çok sevdiğini ve hiç unutmayacağını belirtti.

Samsun İl Müdürlüğü'nde hep beraber ahenk içerisinde çalıştıklarını hatırlatan Kuloğlu, "Bunun sonucunda da Samsun il Müdürlüğü olarak yaptıkları denetimler ile en başarılı ilk beş il arasına girdik. Bu sonucun da İl Müdürlüğü açısından gurur vericidir. Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy bizlere her zaman ve her konuda destek oldu. Başarı valimizin bu desteği ve mesai arkadaşlarının özverili çalışmalarının etkili oldu" dedi.

Sinop Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne atanan Feridun Delen ise yaptığı konuşmada Mürsel Kuloğlu ve kurum personeline teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Amisos Tesisleri'nde düzenlenen ve duygulu anların yaşandığı yemekte, Amasya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine atanan Mürsel Kuloğlu'na ve Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine atanan Feridun Delen'e yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaket ve çiçek takdim edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'dan Amasya Ve Sinop'a Yeni Müdür içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0