SAMSUN

Samsun`da Silahlı Kavga: 2 Yaralı

 
 1757
Samsun`da Silahlı Kavga: 2 Yaralı - Samsun`da alacak-verecek meselesinden çıkan silahlı kavgada 2 kişi tabancayla yaralandı
Bafra Haber

 |  - Samsun`da alacak-verecek meselesinden çıkan silahlı kavgada 2 kişi tabancayla yaralandı

Olay, Samsun`un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi`nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.A., 55 AZ 476 plakalı otomobili ve elinde tüfekle aralarında alacak-verecek davasından dolayı husumet bulunan C.A.`nın iş yerine gitti. K.A. ile C.A.`nın tartışmasının kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerini darp ederek, iş yerinin dışına çıktı. Bu esnada iş yerine gelen K.A.`nın oğlu A.A. (22), babasına tüfekli bir adamın saldırdığını görmesi üzerine iş yerinde bulunan tabancayı alarak ateşledi. Çevreye rast gele ateş eden A.A.`nın tabancasından çıkan mermilerin birisi babası K.A.`nın, diğeri de C.A.`nın ayağına isabet etti.

Tabancadan çıkan kurşunlarla yaralanan iki kişi, Samsun Eğitim ve Araştırma ile Gazi Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu esnada olay yerinden yaya olarak kaçan A.A., Samsun İl Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun`da Silahlı Kavga: 2 Yaralı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0