SAMSUN

Samsun'da Muhteşem Düğün

 
 377
Samsun'da Muhteşem Düğün - Gazeteci İsmail Başaran'ın bankacı oğlu Melih Başaran, kendisiyle aynı mesleği paylaşan Sevda Ataş ile dillere destan bir düğün merasimiyle dünya evine girdi
Bafra Haber

 |  - Gazeteci İsmail Başaran'ın bankacı oğlu Melih Başaran, kendisiyle aynı mesleği paylaşan Sevda Ataş ile dillere destan bir düğün merasimiyle dünya evine girdi

Samsun'un usta gazetecilerinden İsmail Başaran ve eşi emekli bankacı Sema Başaran, en küçük oğulları Melih'i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Emekli memur Bülent Ataş ve ev hanımı Tülin Ataş çiftinin kızları Sevda ile yaşamını birleştiren Melih'i hayatlarının en anlamlı gününde akrabaları ve yakın dostları yalnız bırakmadı.

MİLLETVEKİLİ HALUK KOÇ NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Çankaya Vedat Dalokay Nikah Salonunda gerçekleştirilen nikah merasiminde genç çiftin şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç ve gelinin amcası Kadri Ataş yaptı. CHP Milletvekili Koç, aile cüzdanını takdim ederken yaptığı konuşmada, hem yeni evli çifti tebrik etti hem de ülkemizde yaşanan son gelişmelerle ilgili önemli mesajlar verdi. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Koç, "Allah, ülkemizin üzerindeki bugünkü kara elleri bir an önce çeksin. Huzur içerisinde, kardeşçe mutlu bir şekilde yolumuza devam edelim" dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey de nikah töreninde Sevda ve Melih'i yalnız bırakmadı.

Sevda ve Melih Başaran'ın Samsun Canik Kültür Merkezinde gerçekleştirilen düğün töreninde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli yer aldı. Düğünde ayrıca, aileleri ve dostları genç çifti yalnız bırakmadı, mutluluklarını paylaştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Muhteşem Düğün içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0