SAMSUN

Samsun'da Kanlı Kuyumcu Soygunu: 1 Yaralı

 
 78
Samsun'da Kanlı Kuyumcu Soygunu: 1 Yaralı - Samsun'da girdiği kuyumcudaki çalışanı tabancayla yaralayan maskeli şahıs, bir miktar altını alarak bisikletle kaçtı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da girdiği kuyumcudaki çalışanı tabancayla yaralayan maskeli şahıs, bir miktar altını alarak bisikletle kaçtı

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi'nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzüne maske takarak Mecit Sarıoğlu'na ait kuyumcu dükkanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, silah çekip altınları istedi. Soyguncu, kendisine direnen kuyumcu çalışanı Hasan Tiryaki'yi (55) yaralayıp bilezik, kolye ve yüzükleri alarak bisikletle kaçtı. Soyguncu kaçarken bazı yüzükleri düşürdü. Vatandaşlar yüzükleri toplayarak kuyumcuya teslim etti. Siyah poşet içindeki altınlarla bisikletle kaçan maskeli soyguncunun otomobille peşine düşen vatandaşlar onu yakalayamadı. Yaralı Hasan Tiryaki, Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tirkayi'nin sol kolunun pazısından vurulduğu ve kurşunun girip çıktığı öğrenildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olayı Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kuyumcu dükkanında incelemelerde bulundu. Polis, görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu.

Faruk Gündüz adlı vatandaş, silah sesi üzerine kuyumcu dükkanından bir kişinin elinde siyah poşet, yüzünde maske ile kaçarken gördüğünü belirterek, "Bisiklete bindi kaçtı. Kaçarken yüzükler sokağa döküldü. Peşinden otomobil ile gidenler oldu ama yakalanamadı" dedi.

Polisin kuyumcu dükkanında yaptığı inceleme sonucu 1 adet boş kovan ve 1 adet mermi çekirdeği ele geçti. Kaçan soyguncunun kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun'da Kanlı Kuyumcu Soygunu: 1 Yaralı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0