SAMSUN

Samsun`da Hdp Mitingi Nedeniyle Ortalık Savaş Alanına Döndü

 
 238
Samsun`da Hdp Mitingi NedeniyleOrtalık Savaş Alanına Döndü - Samsun`da HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ`ın mitingine tepki gösteren bir grup vatandaş ile polis arasında yaşanan olaylar, ortalığı savaş alanına çevirdi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`da HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ`ın mitingine tepki gösteren bir grup vatandaş ile polis arasında yaşanan olaylar, ortalığı savaş alanına çevirdi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ`ın Samsun Cumhuriyet Meydanı`nda yaptığı mitinge bir grup vatandaş tepki gösterirken, eylem yapan vatandaşlar miting alanına girmek istedi. "Samsun`da PKK istemiyoruz" diyen eylemciler ile polis arasında zaman zaman arbede yaşandı. Eylemciler miting alanından ayrılanlara saldırdı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı. İkazlara rağmen dağılmayıp mitinge katılanların otobüslerini taşlayıp saldıran eylemcilere TOMA ve çevik kuvvet polisi ile gaz ve su sıkılarak müdahale edildi. Çok sayıda eylemci, polis ve mitinge katılanlar yaralanarak hastanelere kaldırıldılar. Biber gazından etkilenen vatandaşlar, polis ve eylemciler zor anlar yaşadılar.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Samsun`da Hdp Mitingi Nedeniyle Ortalık Savaş Alanına Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0